Direktlänk till inlägg 11 december 2016
Fortsätter på temat leverpastej, men här är det mer att man leker lite vidare med smaker på redan färdig pastej. Som här på endivblad som en förrätt, eller plockrätt på buffébordet - eller varför inte liten runt grov brödbit som botten.
Konjaksspetsa leverpastej
Ca 30 portioner
Ingredienser:
Mixa leverpastej med grädde, konjak och peppar. Smaka ev av med mer konjak.
Spritsa ut o dekorera med kärnor från granatäpple
ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"... Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...
https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | ||||
|