Direktlänk till inlägg 29 april 2015

Så otroligt nöjd

Av Svensson Svensson - 29 april 2015 15:01

 

Det var så värt att klämma in att åka iväg på morgonen trots att jag borde ha åkt hem o sovit, sova för jag göra lite nu på eftermiddagen innan det är dags att jobba.

 

Jag kunde vara till hjälp att fixa till naglarna som blivit lite förstörda under semesterveckan, alltid så irriterande när man sen inte kan få till dom så att dom inte ska gå sönder mer. Men nu så hon nog klara sig bra fram tills hon fått tid hos sin nagelskulptris.

 

Sen så härligt att höra om deras semestervecka, jag längtar också till Egypten. Det finns så otroligt mycket härligt att se i det landet. Dyka vore något otroligt vackert att göra, men tyvärr så är det inte min grej att doppa huvudet under vattnet.

 

Sen att få fransarna fixade – det var på tiden, vi hann ju inte göra det när det skulle göras, innan semesterdagarna. Men bättre sent än aldrig. Och det blev riktigt jäkla bra. Ska köpa färg o färga på underfransarna nu lite också till sommaren, då dom bleks o syns inte alls… så lite färg på dom också så blir det kanon :). Det är så skönt att slippa måla sig varje dag, veta att det finns lite färg på fransarna så att jag ser lite piggare ut oavsett - behöver inte heller ta bort smink när jag trött kommer hem från jobbet. Det är verkligen perfekt att göra detta. Och tjejen som gör det är verkligen duktig, dom sitter väldigt länge utan att jag behöver fylla på. OM jag inte gjort något som gör att jag "gnuggat" bort dom... finns vissa saker jag märkt som inte är så vänliga mot dom *ler*... "mys" är en sån sak, när man är nära nära, men å andra sidan är det värt det.

 

Laddar inför helgen som blir en lång variant, då det är valborg först. 3 kvällar för folk att festa loss ordentligt. Hoppas att det blir ett bra väder så att man kan vara ute o njuta av lediga dagar med sol. Själv kommer jag ju jobba kvällar/nätter (bra sätt att inte göra av med pengar i onödan ;) ) sen blir det lite sova på morgontimmarna, för att vara lite social mitt på dagen eller eftermiddagen. Bjuden iväg på lite mat, umgås – vara lite social. Blir trevligt, lite vuxna o några barn, eller barn kanske om inte vill bli kallade när dom kommer upp över 12 år *ler* så kanske tonåringar är ett bättre val.

 

Sen blir det några dagar ledighet igen – alltid lika skönt efter att ha jobbat så många nattpass på rad. Och jag kommer passa på att njuta av livet på alla sätt dom dagarna. Hoppas att solen o vårvädret håller i sig nu ett bra tag. Gå ut o gå, njuta av solen så gott jag kan… ska ju hålla mig ifrån den. Men det går inte att låta bli att njuta av den lite, lite sådär lagom.

 

1 maj startar jag en egen liten utmaning. Var ju med i en 14 dagars-utmaning precis innan jag hade ledigt sist o kände att det var riktigt bra. Jag kom igång bra, det fungerade bra för mig. Så jag har nu bestämt mig för att göra en egen variant, men då 1 månadsutmaning, tar det en månad i taget.

 

Sen ska jag ta lite hjälp av en vän för att få igång Adobe Creative Cloud – jag misstänker att det är den här datorn som inte riktigt är med på att jag ska använda det, men jag är lite osäker…. Men vill få det att fungera – vill kunna använda programmen – det är ju det nyaste av photoshop varianterna. Men det vill verkligen inte på den här datorn…. Men å andra sidan går det knappt att se klipp på youtube eller lyssna på spotify osv…. o vi ska inte tala om när den låser sig hur glad jag blir då…. Den vill inte alls vara snäll mot mig! Så jag får ta o gästa en vän som kan det där o se om han kan hjälpa mig få lite fart på det hela… eller att få bekräftat att det jag tror – att det är datorn som inte ”orkar”, då vet jag.

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Vän

29 april 2015 16:41

Jäkligt snyggt.
Ha en bra kväll

Svensson Svensson

30 april 2015 06:34

Tack o tack detsamma :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards