Direktlänk till inlägg 18 december 2016
Den är kryddad med en aningens vodka och är något hetare än den klassiska gubbröran.
Toppad med löjrom ger den extra touchen.
Het Gubbröra
4 portioner
Ingredienser:
Garnerring:
Servera på:
Så här gör du:
Börja med att skiva matjesillen fint.
Blanda därefter i crème fraiche och majonäs i en skål tillsammans med matjesillen.
Finhacka rödlök, gräslök och dill.
Hacka äggen och lägg alltsammans i skålen med sillblandningen.
Blanda i vodka och citronsaft. Salta och peppra. Ställ in i kylen.
Stek brödskivorna i smör tills de har blivit som rostade.
Lägg på rikligt med gubbröra på varje brödskiva.
Toppa med löjrom, dill, gräslök och en bit citron.
ÄT och NJUT!
ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"... Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...
https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | ||||
|