Direktlänk till inlägg 26 april 2015

En vecka som gått för snabbt är nu slut.

Av Svensson Svensson - 26 april 2015 18:13

Sitter här o småmyser, snart är helgen helt slut. Jag är hemma, mår mer än toppen. Vilken härlig vecka, det var precis vad som behövdes just nu. Laddad ork som attan inför veckan som kommer – både jobb o privat. Finns några saker som ska göras, är inbokade… en del roliga andra mindre roliga men det är saker som ska göras, blir bra att få det gjort.

 

Natten blev ganska så sömnlös, av olika anledningar  ;) …Vissa aktiviteter (även gjorda i veckan), i natt då, i sängen bland annat, har gett spår av en rygg som ”känns” o en annan kroppsdel till ömmar ordentligt - men det är sådant man får ta, eller hur? Det är värt lite efterkänningar ibland  :)

 

Längtar redan tills nästa gång jag har lite ledigt,… om jag inte innan kan få lite energipåfyllning innan, lite sådär spontant för att man inte kan låta bli, dom gångerna är inte dumma dom heller. Jag gillar att ha saker planerade, men spontana överraskningar är inte alls fel, dom uppskattas enormt. Hoppas på lite spontant i veckan, var ju lite längesen....

 

 

 

Nu är det skönt att bara ta det lugnt o packa upp, tvätta lite, för det blev ju inte direkt hem. Det blev en lite extra tripp en liten stunds gästande – fick träffa en mamma som verkligen är stolt över sin son, det märktes väl *ler* jag gillar att se den kontakten mellan föräldrar o barn som är i vuxen ålder. Det gör jag gärna om igen, det är väldigt trevligt. Känner mig alltid lika välkommen o med i gänget, o speciellt prata med mamman  Men att gå hem kändes lite långt, tur det finns andra sätt att ta sig hemåt… som gula varianter *ler*

 

Nu ska jag ta det lugnt, bara vara, titta på film (Robotar), se mitten av en film jag somnade ifrån härom kvällen. Och sen kanske om jag inte får för mig att göra lite nytta, titta på en annan film jag hittat o blev nyfiken på.

Ha en riktigt bra kväll innan veckan börjar.



"Naturalia non sunt turpia"

- Det som är naturligt är inte skamligt.


(skriv om varför jag har ont i ryggen  ;) privat – ni mina vänner som inte har lösenordet än, eller nyfikna säg till så får ni det.)

 
 
Ingen bild

Vän

26 april 2015 18:31

Jag hoppas att dagarna av arbete går lätt och fort, att det blir spontan överraskning, att det snart är lediga dagar igen :)

Svensson Svensson

26 april 2015 19:43

Ja dagarna går väldigt fort när jag jobbar :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards