Alla inlägg den 2 april 2015

Av Svensson Svensson - 2 april 2015 18:08

Gick ju inte att låta bli, sänder ju tillbaka en så klart att jag kan skicka efter 4 nya *ler*

Bokus är verkligen min favoritsida när det gäller nätshopping. 

Hittade en annan sida under dagen som jag ska prova nu ett tag innan jag sen berättar om den om det här fungerar bra. Fungar det bra är det verkligen en kanon idé som säkert flera vill ha :)

 

Men nu ska jag dra mig ifrån Bokus, datorn, en snabbispromenix för att knalla iväg till jobbet o sen iväg för att göra iordning lilla dotterns inflyttningsgåva från mig o stora syster. Lika bra få den fixad innan hon ska få den o innan jag arbetstiden startar. Ska även hinna "pina" i mig en mugg kaffe också.

 

Nu fram mot natten, hoppas få massor att göra, men jobbar med så trevliga personer att det ju också är trevigt att få lite tid att umgås också *ler*....

 

Och jag är så nöjd med att fått till att ha vissa inlägg inloggningsskyddade - men bara be om det så.... om intresset finns att läsa

 

Hej sålänge ha en bra skärtorsdag - jag flyger iväg på mitt håll :)

 

 

   

Av Svensson Svensson - 2 april 2015 17:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Svensson Svensson - 2 april 2015 14:44
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Svensson Svensson - 2 april 2015 13:00

Jag älskar böcker, jag skulle hellre ha ett rum hemma som är som ett litet bibliotek hellre än att ha en stor stor garderob - walk in closet, vilket ju är så poppis idag.

 

Tänk böcker från golv till tak, vackra böcker, intressanta böcker, böcker, böcker, böcker.... Ja det lär ändå bara få plats just absoluta favoriter i ett sånt rum, för jag kan ju inte ha ett helt eget bibliotek. Men visst vore det skoj att verkligen ha utrymma för alla böcker jag inte bara läser utan även vill spara, ha hemma – läs, nästan alla.

 

Igår kom det paket jag väntat på, paket med böcker. Men hann inte öppna, det var bara att slänga in o det senare. För igår var det låna bil, tack snäll arbetskamrat som låter mig få låna hennes bil. Det var till Jysk, Rusta, ÖoB, det var hämta ut paket på Coop o Tobakshandlarn, det var hit o det var dit. Det var lilla dottern som ville ha vissa saker avklarade innan hon då äntligen skulle få tillgång till lägenheten. Den tiden skulle också passas… men nu har hon nyckeln, ja först fick hon bara en så vi sa till – på några minuter var dom där o böt ut låset helt o hon fick som hon ska ha 3 nycklar. Sen var det till att fixa lite fransar igen, det var helt klart dags för det igen.

 

Så hem efter arbetspasset o öppna upp paketen, böcker, böcker, mer böcker o jag bara njöt, få bläddra i nya för mig olästa böcker. Det var många faktaböcker alltså också bilder i, så det var verkligen att bläddra o njuta. Men ett paket blev jag besviken över, det från Bokus, jag hade hittat två ganska billiga böcker inom samma ämne, visserligen samma författare o nästan samma titel, men det är ofta böcker har nästa samma titel eller samma titel för det finns uppföljare eller flera ”nummer”. På Bokus sida fanns det bild på den ena men inte på den andra bokens sida, men det var helt olika ISBNnr, det var olika förlag samt prisskillnad. Jag var helt övertygad om att det alltså var två olika böcker för inte är väl Bokus så ”dumma” att dom köper in samma bok från två ställen o lägger ut två sidor för boken??? Men jo så var det, ringde, nu är ju Bokus så otroligt bra att ha att göra med, deras kundtjänst är helt klart en av dom bättre jag haft att göra med. Hon höll också med mig om att det var lite lustigt att boken hade olika ISBNnr. För var det något jag lärt mig genom högskolestudierna så var det just det här att leta böcker o vad man skulle vara noga med för att få rätt bok o utgåva.

Och dom här två böckerna är verkligen identiska i innehåll, år det står att dom är gjorda o tryckta… ja allt är lika utom då just ISBNnr o faktiskt också färgen på omslaget…. Den ena lite mer blå den andra åt gråblå hållet. Synd att det inte var två olika, men sänder tillbaka den dyraste av dom, byter ut den mot en annan bok i samma ämne, tror jag ialla fall. Fast behöver inte flera böcker, har nog så många här i min hög att jag har för hela året inkl lediga semesterdagar.

 

En bok jag blev väldigt förälskad i, som jag redan använt och kommer att använda en hel del. Den kommer nog snabbt se välanvänd ut. Det var ”1001” grytor, gratänger och soppor”, vilka underbara recept att använda på så många olika sätt. 

 

 

 

 

 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards