Direktlänk till inlägg 17 april 2015

Seg dag, trött kväll

Av Svensson Svensson - 17 april 2015 23:03

Dagen har varit lång o seg, tog nästan inte slut. Kändes som om jag körde o körde o tiden borde ha gått jätte fort, men se det var precis tvärt om, tiden gick såååå långsamt idag. Kan säga så att jag nog inte var så där vanligt glad o pratsam idag, fast kanske det bara var hur jag kände det inombords, för kunderna tackade så glatt för turen o jag fick en del dricks.

Men som sagt inombords var jag trött, irriterad, sur, grinig, kinkig, obstinat (obstinett var helt klart i farten) så det var skönt när dagen var slut... hem o så hjälpa dottern med lite kartonger som flyttades, även köksbordet flyttades upp till henne. Kan säga att en så stor bordsskiva av glas ÄR tung... men upp kom den, 3 trappor upp, sega trappor, tur man kan vila efter halva... glas är lite svårt att få grepp om så att det inte glider. Så nu var det flyttat. 

Hon fick också en kartong med massor av fina kastruller - tack :) säger jag till min underbara arbetskamrat som hon fick dom ifrån.

Men blev på så mycket bättre humör *ler* - höra rösten o samtalet ... o så vänder hela dagen. Det bubblar varmt inombords, känner hur  det växer ... o det känns verkligen så otroligt bra med den känslan. 

 

Har jobbat o sovit sen jag kom hem från min lilla tripp (söndag - onsdag) - det ska in en del aktiviteter dom här dagarna jag är hemma. Det bär ju av på söndag igen - en hel vecka ledigt - behövs att ladda lite batterier. Och det kommer att laddas ur o laddas upp ;) den veckan... jag kommer då njuta av alla veckans delar... Uppleva nya omgivningar på dagarna, massor av närhet på nätterna. Det kommer verkligen ge mig energi.

 

Har haft ett långt samtal ikväll o vi har skrattat, framför allt när jag beskrev hur bokomslaget på min nyaste hemkomna bok känns, det är Helgonet, bok 5 i serien som Tiffany Reisz har skrivit. Det är också första boken som har det här omslaget - det är så mjukt, lent, helt underbart att ta i - samma känsla som jag kom på att en dator har på sin "platta" - så leeen, kunde sitta o bara låta fingertopparn glida över för att känna... o det är lite samma material som även nyare vuxenleksaker har, den här lena ytan, mjuka, men ändå "hård"...

Och jag som verkligen älskar att känna med mina fingertoppar, känna med handen - pilleplutta, som jag brukar kalla det, blev glad över att bokens omslag var så det kommer bli härligt att bara hålla i boken när jag läser den *ler*.

 

Har två av mina älskingar liggandes här nära nära, ihoprullade o sover, dom tycker det är lite kallt o ruggigt ute, promenaden var inte populär o nu hoppas dom att jag inte kommer på att vi ska ut en gång till innan imorgon. Dom är så varma o goa att ha såhär nära. Kommer bli lite tomt efter dom sen när dom flyttat med sin matte. Men vet att jag ju får låna både dom här två o andra dotterns "lite" större om jag vill, när jag vill :). Ska nog försöka komma iväg på någon utställning i sommar, kan vara skoj att se mina vänner i ringen, med deras hundar igen. Det var ett tag sedan jag var iväg när jag tänker efter. Men det räcker, låna döttrarnas fyrbenta då o då, sen åka o kika på utställning någon gång. Alltid skoj att träffa gamla vänner från då när jag var lite mer aktiv. 

 

Nej upp tidigt imorgon  - jobba - sen hem o tvättstugan o packa... lika bra krypa ner o stänga ögonen :)

 

 

 

 

 
 
Annie

Annie

18 april 2015 20:31

En del dagar är sådär, skönt att det blev bättre och att dagen vände! :)

Sv: Tack så mycket! :) Roligt att höra :)

Ha en fin kväll*

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards