Direktlänk till inlägg 28 april 2015

Min väninna som brinner för…

Av Svensson Svensson - 28 april 2015 07:13

Att kunna hjälpa kvinnor att hitta sin lust, sin sexualitet. Hon började lite smått med att sälja sexleksaker på homepartyn, märkte hur hon fick kvinnor att lyssna på det hon förmedlade, hur hon fick frågor av kvinnor som ville ha hjälp eller bara lite tips. Hur det spred sig hur duktig hon är, så hon har fått hålla föredrag, hur personer av båda könen kommer till henne i affären för att prata o få råd.

 

Hon startade en hemsida/blogg – Kvinnorslust.se - där hon delar med sig av både sig själv o sina kunskaper. Hon brinner verkligen för detta o har tagit ett steg till, hon utbildar sig till coach. Allt för att bredda sitt kunnande, för att kunna hjälpa personer som söker sig till henne. Hon tar hela tiden till sig allt hon kan lära sig för att kunna ha nytta av det i framtiden.

 

 

 

 

Det är härligt att se hur en nära vän, hittar sitt kall, det hon brinner för o sen hur hon steg för steg utvecklar detta, hur hon planerar framåt o har fina planer för vad hon vill göra. Hur hon vill göra för att kunna hjälpa dom som ber henne om hjälp.

 

Hon är en öppen kvinna, stark o framåtsträvande, vet vad hon vill o hur. Det är en kvinna som gått igenom en hel del (om en del av det hon tagit sig igenom går att läsa på hennes hemsida) – men som inte låter sig slås ner av livets negativa sidor, utan hon tar lärdom av livets läxor o tar till vara på allt positivt o delar generöst med sig av den positiva energin. Hon får folk runt sig att må bra, våga öppna sig o bli mer lekfulla.

 

Jag kommer själv ordna en föreläsning på min hemort, med henne, för kvinnor i alla åldrar. Hjälpa henne att bredda det geografiska området, men också ge kvinnor chansen att få komma o lyssna på henne. Hennes dynamiska generösa föreläsningar är något som alla borde få prova på *ler*

 

 

 

Hon är en verklig vän en som jag kan prata med allt om, en som kan lyssna o stötta, ge råd utan att döma. Hon o jag är otroligt lika, men ändå så totalt olika. Men vi har gått igenom ungefär samma saker till vissa delar, andra delar är inte lika men känslan det ger är samma. Så vi förstår varandra väldigt väl o när vi inte gör det så accepterar vi ändå varandra.
 Det som är mest synd är att vi bor lite för långt ifrån varandra för att det ska kunna bli spontana träffar.

 

"Att tala med en vän är inget annat än att tänka högt."  
                                                                                       - Joseph Adisson

 

 

Jag ser verkligen upp till henne, i hur hon hanterat svårigheter hon stött på, och hur hon just nu verkligen satsar allt för att förverkligar sina drömmar, att inget slår ner henne. Visst hon är människa, hon reagerar, som vi alla, men hon reser sig upp snabbt o kommer igen ännu starkare o mer målmedveten. Hon gnäller inte, letar inte negativa saker för att förstöra eller förgöra andra runt sig. Hon nonchalerar o går vidare med sitt eget liv. Det är få människor/kvinnor som har den egenskapen.

 

Hon är en sån här speciell vän där man oftast har tät kontakt men så sker något som gör att livet förhindrar – dagarna bara rinner iväg, man har för många andra saker, för mig eller henne. D kan gå lite tid utan kontakt – ändå, direkt när vi får kontakt igen så är det som om vi pratades vid igår. Tiden är oviktig.

 

Som nu förra veckan, då efter så lång tid med väldigt sporadisk kontakt fick vi verkligen tid att sitta  o snattra av oss om allt o inget. Man behöver verkligen få ta igen saker – det blev nog lite av allt från skratt till gråt, från glädje till oro… delade vad som hänt, vad som sker o planer framåt. Så nu är vi lite mer ifatt oss *ler*. Och det ger verkligen en energikick att prata med henne :)  


 


Och glöm nu inte kika in på hennes hemsida/blogg -http://www.kvinnorslust.se




"Riktiga vänner är som stjärnor...

Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där för dig."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards