Direktlänk till inlägg 21 maj 2015

Glossybox

Av Svensson Svensson - 21 maj 2015 10:23

 

För någon månad sedan – när jag räknar boxar är det 6 st som ramlat in – så ”lurade” min lilla mig att börja prenumerera på ”Glossybox”. Ja jag vet vad hennes bakomliggande motiv var *ler*, att kunna plocka ut det hon ville ha som hon vet att jag ändå inte använder. Smart min dotter …

 

Oftast är det roliga saker att få prova på, det är bra saker… men det finns en liten liten sak jag irriterar mig på – o börjar irritera mig på mer o mer… det är färgerna på nagellack, läppstift, rouge osv. Det är konstant antingen helt orange eller så är det den där hemska röda som går åt orange… finns det någon fulare färg? Och framför allt på blonda med blek hy?

 

Äldre damer har ofta den där röda – hua det ser inte bra ut…  men även yngre o där ser man att det inte finns riktigt det där ”ögat” för vad som passar rakt igenom… färger, stil osv…
Man kan ha vilken smak som helst, man kan ha vilken stil som helst, vilka färger som helst (nästan) om man har ögat för vad som fungerar tillsammans….

 

Med då detta med mest orange – ja på allt – utan ett läppstift som var kolsvart *ler*. Jag förstår att ibland får dom prover på en färg, kanske det ska testas innan den lanseras. Men ofta har jag märkt att färgerna är från utgående sortiment – alltså ganska onödigt att ens testa för man kommer ändå inte hitta färgen igen om man nu gillade den.

 

Man har fyllt i ålder, hudton, hårfärg osv… jag antar att det är för att ändå kunna matcha lite vad som går bra till den personen. Min lilla dotter o jag har fyllt i exakt samma – förutom då åldern. Ändå får hon aldrig något som går åt orange? Bara jag – är det någon åldersdiskriminering dom håller på med? Ja man kan faktiskt undra.

 

Jag vill också som blond med ljus hy få färger o toner i samma skala som hon får… för dom passar helt klart till en blond ljushyad person.

 

Fick extra boxen – Mors Dag - jätte fin box, fina färger o motiv, blev lite kär den faktiskt. Det var enormt vacker den här boxen.
Även innehållet var spännande att få prova. Jag älskar ju nagellack, blir lika glad varje gång det kommer ett lack i boxen – men den här gången blev jag riktigt riktigt besviken – det var en rent orange färg på lacket – kommer inte alls ens prova det här lacket – tyvärr, för det hade varit intressant att prova märkt, det var ett nytt för mig.

 

Har dock hittat en grupp på facebook – vad finns det inte grupper om??? Men det verkar vara en bra idé att kunna byta eller sälja/köpa saker från boxarna man vill ha/inte vill ha. Ska se vad den kan ge i utbyte för min egen del.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards