Direktlänk till inlägg 8 maj 2015

Ojsan så fort den här dagen försvann

Av Svensson Svensson - 8 maj 2015 22:24

Jag hade planer för dagen, visste exakt vad jag skulle göra när jag kom hem. Men som vanligt sket sig allt.... men så blir det ju när man kommer på som ursäkt att slippa göra vissa saker för att man har jour, då kan jag ju inte binda upp mig i saker - påbörjas det så måste det avslutas. Men blev andra saker klara så jag är nöjd med dagen ändå.

 

Jag har verkligen hunnit med en hel del när kag tänker efter... som att umgås o pratat en hel del med mina tjejer -  dom är verkligen världens bästa finaste o gulligaste *ler*. 

Jag har hunnit prata om saker som sker runt mig, viktiga saker som behöver få luftas o bollas... det är ganska viktigt gällande saker som är jobbiga, sårar osv. 

 

Hunnit prata av mig med två väninnor - inte alls dumt *ler*

 

Grävt lite i mitt glömda förflutna för att sätta ord på gamla känslor, komma ihåg gamla situationer o berätta om det - förflutet accepterat o glömt ska så få vara tycker jag - men så ibland så påminns man  saker blir på ett sätt som gör att man behöver minnas o ta fram minnet. Kunna berätta om det gamla för att det ska kunna hjälpa till i "nuet". Underlätta en känsla, förstå en annan känsla eller agerande.... o även om det var jobbigt så var det värt det. För den personen som fick mig att rota i det gamla är värd det o förstod det jag berättade, kunde omvandla det till det som är nu o här.

 

Men det var som sagt värt det den här gången o det går bra att packa ner det igen, men ha något positivt efter det istället - göra nya minnen som kommer blir attans så bra - bättre.

 

Tänkte kika på en film ikväll, äta lite ost o mysa - men så blev inte fallet....

 

När jag pratade med den ena av mina väninnor så kom jag på att jag måste ju ha en med bling bling på jag med - hon har en, så måste jag ha lika.... går inte nu att skaffa en utan bling bling - jag är värd en med ;) Hon har en svart - jag vill ha en...... rosa :). Sen att skillnaden i priset är "lite".... spelar ingen roll.... utan bling ca 1600 kr - men bling ca 5000 kr - som hittat.... berättade får "någon" att jag är värd den med bling.... h*n höll med mig o sa att jag är värd en hel del mer ....

då blev jag verkligen varm o glad i hela mig.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards