Direktlänk till inlägg 3 april 2015

När jag får åka med till Japan

Av Svensson Svensson - 3 april 2015 14:21

Ibland eller ofta, får jag förmånen att lära mig så mycket när jag jobbar, jag får dela människors tankar, drömmar, upplevelser på något sätt. Svårt att beskriva hur för alla möten med personerna som åker med mig, o vad dom pratar om är så olika. Men det är alltid lika intressant - ja nästan alltid då, jag ska väl vara ärlig o erkänna att det finns andra varianter också. Men det lilla pytte lilla negativa släpper jag när jag går hem från just det passet.

 

Men det här positiva, det tar jag med mig. Jag ler faktiskt än efter en resa jag gjorde igår med 3 personer, deras planerande, pratande om den resa dom skulle göra. Dom skulle till Japan under nästan 2 veckor, resa runt, se platser o byggnader. Men framför allt se körsbärsblommor, uppleva det live inte bara se på bild. Dom planerade o pratade om vad dom skulle göra, jag hörde förväntningarna, glädjen över denna resa, nyfikenheten på platser men också människorna dom skulle komma i kontakt med under resan. Dom frågade mig om jag varit där, dom tog med mig  i samtalet som var hela resan. Den känslan som blir i bilen som jag sen också tar med mig, den positiva förväntasfulla glädjen, en underbar energi, den är en av många fördelar med mitt härliga jobb.

 

Ja det kändes nästan som om jag var med dom på den här första delen av den resan dom skulle göra. 

 

På resan hem ringde jag min speciella person o han höll med om att ja en resa till Japan, ser landet men just körsbärsblommorna, ta med kameran, det skulle inte vara helt fel det inte :)


 

 

 

 

 
 
Annie

Annie

3 april 2015 17:01

Låter kul :) Låter också som du trivs med ditt jobb-härligt!
Det hör man inte så jätte ofta.

Sv: Ja det finns egentligen hur många som helst mer punkter man kan ta upp ang det ämnet! ;) Ja det där första du skrev håller jag Verkligen med om, många verkar inte ha en aning om hur man ska köra i rondeller trots körkort .. ;)

Kul att du kikade in :)

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

3 april 2015 17:21

Jag håller med, få som trivs med livet överlag idag. Men jag har hittat ett jobb jag trivs med o det är jag så otroligt glad över.

Ja det finns en lång lista om man bara ser till hur folk kör *ler*.

Ha en riktigt härlig Påsk helg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards