Direktlänk till inlägg 2 februari 2016
Den här pajen kan lagas två dagar i förväg och serveras antingen kall eller ljummen.
Pajskal:
2. Nyp ihop smör, mjöl, salt och vatten till en slät och fin pajdeg.
3. Tryck ut pajdegen i en pajform och nagga pajskalet. Täck kanter och botten med aluminiumfolie.
4. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen ca 15 minuter.
Fyllning:
2. Smält smör och socker i en stekpanna och låt det sjuda till en karamell.
3. Lägg lökringarna i karamellen och låt de brynas ca 2 minuter på båda sidor.
4. Smula sönder fetaosten och rör ihop tillsammans med creme fraiche, ägg och finhackad persilja.
5. Smaka av äggstanningen med salt och vitpeppar.
6. Häll fyllingen i pajskalet och toppa med de karamelliserade lökringarna.
7. Grädda pajen i mitten av ugnen i 200 grader, ca 35 minuter.
ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"... Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...
https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | |||||||||
|