Direktlänk till inlägg 2 maj 2015

Äntligen hittat något för mitt hår.

Av Svensson Svensson - 2 maj 2015 11:31

Jag har alltid haft tjockt, lättskött hår, har inte behövt tänka så värst mycket på vilka produkter jag använt, det har blivit bra ändå. Men får några år sedan började jag få problem med mitt blodvärde, det rasade ner o gick inte att få upp. Har visserligen alltid haft problem till o från, fått äta järntabletter då o då, men det ha fungerat bra. Men nu var det svårt att få upp värdet,  åt så många järntabletter att magen till sluta sa ”nej, tack” o jag började må illa – idag räcker det med att se en järntablett så vänder det sig i magen.

 

Det löste sig med att jag fick gå till vårdcentralen o få järn, i dropp. Då när jag startad lät det inte skoj, som något ovanligt – men lärde mig snart att så ovanligt var det inte. Jag med min otroliga sprut/nål-fobi hade några veckor av rent helvete, gick 3 dagar i veckan i 13 veckor…. O nej, jag har inte blivit av med min rädsla, det gick inte att som många säger ”göra det så ofta att man blir van”. Det blev snarare värre… men kvittar jag vet att jag måste, o jag gör det när jag måste. 

 

Men det hjälpte inte i längden – kom upp till ett hb på 100 men skönk snabbt igen – till under 70, låg ofta på 61-65… då släpades jag in fort för att få inte järn- utan blod via dropp…  Nu har jag fått lite mer ordning på det där, så jag kämpar inte direkt med det problemet.

 

Det som följer med järnbrist är också en rad andra saker – som att jag tappade massor av hår, att håret inte alls var lika ”lätt” att sköta, trasslade sig mera osv…. Då blev det mer noga med produkter, att hitta produkter som verkligen fungerade – på mitt hår.

 

Fick rådet att prova – Macadamia hårdvårdsprodukter, efter lite tjat att jag skulle prova dom så gjorde jag då det – o ångrar att jag inte provade tidigare. Det är helt otroligt så fint o mjukt, lätt att borsta, glansigt – ser friskt ut. Nu har jag visserligen inte heller problemet med att tappa ”tonvis” med hår, det har till o med vänt så att jag känner att det blir tjockare o tjockare igen. Jätte skönt. Men att ha hittat en produkt som hjälper till, som jag är nöjd med är inte fel.

 

Nu har jag mest använt hårinpackningen/balsam, sist köpte jag också en lite flaska av oljan för att prova. Det är en jätte bra kombo så det kommer jag fortsätta med. Tänker även nästa gång jag skickar efter ta o prova shampot också.  Det är så skoj att hitta produkter jag verkligen blivit nöjd med o inte bara en gång –första gången man använder det – utan det har hållit i sig, blivit lika bra varje gång. Så jag behöver väl inte påpeka att jag kommer fortsätta ...????

 

 

 

Macadamia Professional

Under århundraden har alkemister och 'healare' över hela världen vänt sig till naturens rika resurser för dess medicinska krafter.
Med oljan från makadamianöten, som återfinns längs Söderhavet, och oljan från de unikt sällsynta Argan-fröna från Marocko, har naturen försett oss med några av de mest gynnsamma faktorerna för hälsosam hud och hår.

Produkterna från Macadamia Professional™ kombinerar oljorna från dessa mycket näringsrika nötter med speciella ingredienser från naturens mest närande växtpreparat för att skapa den ultimata förskönande och vårdande kuren för ditt hår.
Oljan ger nytt liv till hårets naturliga väsen och skönhet och skapar ett skyddande lager som fyller och berikar med viktiga proteiner.
Njut av mjukt, silkeslent och glansigt hår utan oljiga eller vaxliknande rester.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards