Direktlänk till inlägg 19 maj 2015

Förra veckan – här ville jag vara prinsessa

Av Svensson Svensson - 19 maj 2015 15:47

 

del 2

 

När jag var liten, ja även en bit upp i åldern – o jag åkte förbi Ekolsunds slott så fantiserade jag om att bo där. Det är ju ett slott *ler*… när jag var riktigt liten var det mer just det här att få vara prinsessa där, ha på sig fina rosa klänningar o vara som i sagorna. Det var väl alla småtjejers dröm någon gång – att vara prinsessa på ett slott.
När jag blev lite äldre o hästtokig så var drömmen när jag åkte förbi att få rida i full galopp där på deras marker. Gärna en svart hingst :)

 

 

Allt börjar som någons dagdröm.

 

 

På den tiden var det inte så mycket aktiviteter där, det såg mest ut att växa igen o ett hus som fanns precis utanför höll på att rasa samman helt. Men det renoverades, är nu idag Wärdshuset, slottet har varit med som ställer Svenska Biggest Looser spelades in. Läser man idag på deras hemsida så är det inte direkt dött, det sker saker där.

 

Man kan äta där, man kan gå på slottsvisning, man kan bo där, finns lite olika varianter att välja mellan o man kan ta sig en romantisk helg där  – slottet är registrerat som Hälsans slott, så varför inte prova en Hälsocamp där -  Efter inkvartering startar campen med program för livsstilsändring utifrån just dina behov. Det kan vara träning i gym, massage, kiropraktor, mat, coachning, föreläsningar med mera. Våra bästa proffs har hand om vistelsen på slottet.”

 

 

 

Mitt emot ligger ju Hjälsta viken, där man kan aktivera sig med lite fågelskådning – en aktivitet man inte uppskattade när man gick i skolan, hua vad tidigt man skulle samlas då.

 

Ibland – som nu i helgen när jag åkte förbi i soluppgången så kommer minnen tillbaka, det är vilsamt o skoj att ha lite olika minnen från ställena jag åker förbi ofta :) Och jag har ofta tänkt att jag skulle ta o åka förbi Wärdshuset o äta, men det blir aldrig av – tyvärr.
Men den här Hälsocampen lät faktiskt riktigt intressant, så vem vet ;)




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards