Direktlänk till inlägg 17 februari 2017

Mera dieter

Av Svensson Svensson - 17 februari 2017 12:00

Ja jag skrev ju om konstiga dieter tidigare i ett inlägg - http://itismadeby.bloggplatsen.se/2017/02/04/11413627-helt-otroliga-dieter-genom-tiderna/ 

 

och jag fortsätter med lite mer roande sätt att lägga om sin kost, hitta diet som passar en själv. Jag tror ju att det enda som hjälper är att lägga om sina vanor, vara strikt o kämpa ett tag så att det till slut blir den vanan man rullar på i som vardag. Tufft i början, men allt går om man vill... som oftast ialla fall.

 

Nu är det diet efter vilket stjärntecken man är född i... eller mera kostråd som ska passa varje enskilt stjärntecken... ja det är ju också ett sätt att hitta en egen diet som passar en själv....

 

Sen så måste jag ju säga att jag inte tyckte att det är så mycket till råd, eller kosttips i detta - men kan ju vara lite tidsfördriv att läsa - som för mig att skriva *ler*

 

Vilket är ditt hälsohoroskop?

 

Vädur
Du njuter av en god kopp kaffe och gärna flera gånger per dag. Men socker och mjölk märks på vågen.

 

Oxen
Du gillar när det är lite lyxigt och äter gärna kött med en god sås. Men du kan även hitta samma njutning bland säsongens frukt och grönt.

 

Tvillingarna
Det finns inget som slår ett trevligt samtal över lite god mat. Men du glömmer lätt hur mycket du äter och när du är mätt.

 

Kräftan
Du älskar att skämma bort dig själv och andra – speciellt med sötsaker. Men det går lika bra med en sund smoothie och fruktsallad.

 

Lejonet
Det är allt eller inget som gäller. Sänk hellre ambitionerna och njut av maten.

 

Jungfrun
Din oro över att gå upp i vikt, gör att du tvingar dig igenom stränga dieter. Men hälsa handlar också om glädje.

 

Vågen
Lyckans ost! Din balans i livet märks också på vågen. När du har ätit osunt eller för mycket, håller du igen lite dagarna efter.

 

Skorpionen
Du äter sunt hela dagen men avslutar med ett osunt kvällsmål för att ditt blodsocker är lågt. Kom därför ihåg att äta varierat hela dagen.

 

Skytten
Du vill gärna prova lite av allt – och speciellt det onyttiga. Men du kanske borde rikta din äventyrslust mot frukt och grönt istället?

 

Stenbocken
Det ska vara struktur på måltiderna – vilket ofta slutar med en ensidig kost. Men om du följer de här kostråden är det inga problem. (De här kostråden är 13 punkter som jag la ut direkt innan i ett inlägg)

 

Vattumannen
Du har svårt att hålla dig till en speciell kostplan och äter oftast det som går snabbast. Men kom ihåg att få i dig lite.


Fiskarna
Finns det något som slår ett gott glas vin? Nej, så länge du inte dricker för mycket

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards