Direktlänk till inlägg 5 juni 2015

Elegantbox – EB

Av Svensson Svensson - 5 juni 2015 15:23

 

Den nyaste boxen som jag vet kommit att prenumerera på. Självklart var jag tvungen att prova, vara med från start. ”Elegant” låter lite mer som om det är riktat mot en äldre kundkrets. Om det är så eller inte får jag helt enkelt vänta o se.

 

Har ju haft Glossybox över 6 månader, så jag vet hur innehållet ser ut i den. Har även sett innehållet även i mina döttrars boxar – det har varit lite skillnad i dom. Sen även The Man box har jag fått se inte bara på nätet, o sett innehållet användas.
Även provat Glossyboxens special boxar – julasken var verkligen lyxig, ja asken alltså, den ville jag ha *ler* försökte lura den av dottern, men tji det gick inte. Får hoppas att själva boxen kommer tillbaka.

 

Men så var det då dags att få prova den nya – Elegantbox.

Det första jag tänkte på var att den var lite mindre i storlek o tanken hur ska det gå att få ner lite av dom större förpackningarna som kanske ska med. Men när jag öppnade boxen såg jag att det fungerade bra – lite trångt var det, men allt hade gått ner *ler*.

 

Det andra jag upptäckte o som jag verkligen tog som något positivt, jag gillade verkligen denna lilla detalj o jag hoppas att det är något som fortgår, något nytt varje gång, Det var att baksidan av lappen där alla produkter fanns beskrivna så fanns ett ordspråk. Jag som gillar ordspråk o citat så var det här trevligt att upptäcka.

 

 

 

 

Produkterna i boxen då, ja redan provat flera av dom.

 

Läppglans från Burts Bees, en så mjuk skön läppglans. Jag är väldigt känslig o kan oftast inte ha varken läppstift, läppglans eller läppbalsam/cerat – så jag är lite försiktig o använder enbart när det är något speciellt. Nu var det en så fin färg som jag bara måste prova. Och jag blev väldigt positiv över hur den kändes på läpparna.  Kommer helt klart behålla just den här för att kunna använda då o då.

Sen var det en stor flaska shampoo från Broaer, Special b2 för torrt hår. Nu har jag inte direkt torrt hår, men jag gillade det, gillade hur håret kändes efter. Och jag är ganska kräsen – det måste vara kvalité på mina hårvårdsprodukter – har ju långt hår, som jag under en period hade jobbigt med, tappade massor på grund av jätte dåligt blodvärde, som inte ville som jag o läkaren ville. Nu håller håret på att sakta återhämta sig. Det här shampoot kommer jag använda själv, inte ge bort till någon o jag kan mycket väl tänka mig att köpa det igen.

 

Nagellack, min favoritprodukt i varje liten box, men ofta är det färger jag inte blir så förtjusta i. Nu gillar jag Depend som märke, deras lacker är bra, det är lagom stora flaskor,  – dom hinner gå åt (för mig helt o hållet), ska bli intressant att se hur det här nya O2 lacket kommer vara – att måla med, täckning, hållbarhet o ta bort. Och den här gången *ler* äntligen en färg jag gillade o nu när sommaren är här är den ljusrosa färgen jag fick perfekt. Det lacket står på tur för nästa gång jag pysslar om naglarna o lackar om dom. (Så jag får återkomma med hur jag tyckte om lacket sen när jag provat det)

 

Tirivoir – sheet mask. Serum, rosenvatten, väldoftande o uppstramande var orden som fanns som beskrivning. Även här när det gäller ansiktsmasker, hudkrämer så är jag lite petig, försiktig kanske jag ska säga, har rosacia, vilket gör att jag är försiktig med att använda nya produkter. Den här lovade så mycket så jag var tvungen att prova. Och det gick bra, jag blev inte torrare, huden reagerade inte negativt med torrhet o svidande kliande områden. Väldoftande var den helt klart, om den var så där jätte uppstramande vet jag inte – inget jag direkt märkte av som en effekt efter att ha använt den ialla fall. Men sen var jag kanske mer intresserad av att se hur huden skulle reagera – torr, svidande o kliande eller mjuk o len. Det blev det sista. Så jag kan mycket väl tänka mig att då o då använda den här igen.

 

Rapsodine – exklusive fuktighetskräm. Den är redan slut *ler* nu var det en lagom förpackning för att ha med när man reser, det var 50 ml. Använder man den som jag, som kroppslotion efter dusch så räcker den inte så jätte länge. Men jag var positiv, den hade bra konsistens, den gick snabbt in i huden o kladdade inte av sig. Doften var också ljuvlig, fräsch o sådär lite lagom precis när man använt den utan att sitta i starkt o länge. Hem kommer det självklart snart en större förpackning. Hoppas också att jag kan hitta den här lilla förpackningen att ha med när jag reser hemifrån. Man kan inte släpa på stora tunga förpackningar i allt.

 

Den sista produkten Ellis Faas – Milky Lips, den har jag ännu inte provat. Det är en otroligt stark mörk röd nyans. Den kräver rätt tillfälle *ler* så testen av den kommer att få vänta lite till. Har dock ett tillfälle lite framåt här i tiden, där det planeras lite uppklätt o lite extra – då kan det här vara perfekt att prova.

 

 

 

Helt klart en trevlig box jag gillade, ser fram emot nästa o kommer testa någon gång till, fortsätter den att vara såhär trevlig så kommer jag byta helt, bara ta EB o sluta med GB. Man behöver ju bara en o döttrarna har ju GB så vi kan lätt byta produkter om det kommer något som man själv inte vill ha eller använder. Lättare om man har olika *ler*

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards