Direktlänk till inlägg 3 maj 2015

Jag har tittat på film…. – Fifty Shades of Grey

Av Svensson Svensson - 3 maj 2015 10:14

 

Jag började med en film som jag av en slump råkande ramla över o har kikat på filmen o samlar lite mer information för att skriva ett eget inlägg om filmen o lite historia.

 

Sen gjorde jag något jag sa att jag absolut INTE skulle göra, jag har sett Fifty Shades of Grey. Jag har inte läst böckerna, o skulle heller aldrig slösa pengar på en biobiljett – men nu fanns det att se på nätet. Så jag lät den gå i bakgrunden. Efter det kom jag på att jag ville se en film jag sett för många många år sedan, lite i samma anda – men skriver om det i ett eget inlägg….

 

Fifty Shades of Grey då, tja vad ska jag säga som inte redan någon har sagt. Tror att det mesta är sagt om filmen. Så det blir mitt intryck jag får skriva om….

 

 

 

 

Jag tyckte den var seg, det fanns inget tempo, inget som fängslade mig att titta vidare – o jag funderar lite på om den här filmen skulle ha fått så många tittare om den inte redan innan den var gjord levde på böckerna? För filmer som är sega utan lite tempo tappar folk intresse för o rekommenderar inte vidare. Möjligen ska det väl då vara att det handlar om sex, allt som har med sex säljer, är det sen då lite mer tabu som i detta fall BDSM, så visst drar det till sig en vissa tittare oavsett om den är bra eller inte.

 

Kärlekshistorian är väl som pocketromaner varit så länge jag kan minnas att jag läst dom, den ena älskar o den andra stretar lite emot… men det går ju inte, för den har träffat på sin stora kärlek. Nu är ju det här böcker i flera delar så det slutar inte som pocketromanerna – där allt sker i en bok, dom får varandra o lever lyckliga i alla sina dagar. Det är helt klart det tantsnusk på hög nivå ;)

 

Om man då tittar till BDSM, det där lite mer tabu, det där lite mer spännande…. Ja vad ska jag säga om det…. Får väl säga som alla andra jag läst haft någon åsikt om böcker o film, som själva är inne i BDSM-sfären. Det är mjukvariant av det… men visst i vissa scener, där fångar dom ganska bra hur känslan kan vara, hur dom försöker förmedla styrkan i känslan….

 

Kommer jag se andra filmen – troligen inte, eller så kanske det blir som med denna när den finns att se på nätet så om jag ska fördriva tid… Men ingen jag direkt kommer längta efter eller sträva efter att se när den kommer.

 

Sen kan det blir intressant att se hur dom gör om dom måste byta ut skådespelaren, han ville visst inte göra flera filmer…..

 

Om jag rekommenderar filmen – nja…. Nej det gör jag nog inte – den är för seg, det sker inget. Men om man vill drömma sig bort med kärlek o rikedom samt kryddat med lite tabu inslag så kan det väl vara ett tidsfördriv en kväll….

 

Däremot har jag fastnat för en av filmens låtar, som verkligen tar tag i mig när jag hör den, musiken går in under huden, känns i hela kroppen, knappt så jag lyssnar på texten, det är musiken som gör det mesta - *ryser*

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards