Alla inlägg den 26 juli 2018

Av Svensson Svensson - 26 juli 2018 19:30


Så har jag då äntligen provat det nya schampot o balsamet för första gången. 

 

 

 

 


För det första så hade jag som är så oteknisk en del problem att få upp själva pumpen så att jag kunde använda produkterna. Det var väl fast o det gör att det är en säker förpackning för frakten, men som sagt jag hade en del huvudbry innan jag fick upp den. Och om jag ska vara helt ärlig, vilket man ska vara *ler* - så tror jag att jag kommer ha lika svårt om jag får en flaska i handen nu för att öppna. 

Nu har detta inget men kvaliteten på produkten att gör - mer att det är en bra förpackning för frakten.

 

Schampot var lite tjockt i konsistensen, tycker alltså jag. Det var svårt att få det att löddra första omgången, men löddrade lätt andra omgången med schamo. Det jag direkt reagerade på var doften, det var inte alls kvinnligt på något sätt snarare tvärt om, det luktade billigt rakvatten.
Något jag inte alls gillade, men hoppas att doften inte sitter kvar i håret.

 

Balsamet hade lika konsistens som schampot, men balsam ska ju vara just så, lite tjockare. Det gick lätt att fördela i håret. Och kändes lent och bra, håret går lätt att borsta blött. Och helt utan stopp.

 

Nu har jag vissa ställer i håret som är risigt när det är torrt. Dessa ställen märktes inte alls när håret var blött, men när det torkat kom det tillbaka. Så då blev jag tvungen att använda olja som vanligt där o plattången.

 

 

 

 

 

Håret känns tungt o kompakt. Det känns som att det inte kommer ta många dagar innan jag måste tvätta det igen. (Jag tvättar bara mitt hår när jag måste, o ju mer sällan desto bätte för håret. Ska jag inte göra något speciellt där jag vill "piffa" till mig lite så blir det tvätt ca 1 ggr/veckan o det utan att håret ser direkt smuttsigt ut)
Nu står det klart o tydligt att man måste använda det några gånger för att effekten ska märkas till 100%. Så jag bara noterar vad jag märkt nu efter första gången o kommer fortsätta använda o se vad som sker om det blir någon ändring. Och om ändringen är åt det negativa eller positiva hållet.

 

Något jag också tycker är att mitt blonda hår blev mörkare – ja alla nyanser i håret blev inte bara en utan två, tre nyanser mörkare. Vilket är en sak till som jag kommer att hålla lite extra koll på efter varje gång jag tvättat håret. Det är inte något positivt som jag ser det. 

Av Svensson Svensson - 26 juli 2018 18:43

Stressade resenärer, som inte lyssnar o pressar på .... dom som inte fattar att det faktiskt går långsammare på det sättet. Än om man lyssnar, står kvar o väntar på direktiv... kasta sig in i bussen innan det ges klartecken, eller springer åt alla håll o kanter där det rullar in en buss... istället för att stå kvar, där man gett direktiv att dom ska stå,  för det kommer fler bussar - att det kommer så många som det behövs...  

 

Då kan det bli lite tokigt... speciellt när jag trodde jag kommit ner från trappstegen, men det var ett till.... poff så var det ett bussgolv framför näsan.... uppskrapade skenben o idag svullna ondra knän o vrister... en vrist "skönt" vrickad o det tog flera minuter att få ner den foten i skon i morse.... tur att man är så envis, det ska gå, har man tagit åt sig något så... lojal o lite av en arbetsmyra...

och trivs med arbetet - både det man gör o dom man jobbar tillsammans med...

 

 

 

 


 

men det har gått bra idag - när jag väl kommit igång.... antar det kommer bli samma procedur imorgon när jag legat still under natten. Det är ju så när man stelnat till lite... det tar litet tag att komma igång igen. 



 

 

 

Men har blivit så omhändertagen idag av dom jag jobbat ihop med så det har gått förvånandsvärt bra att inte vara lika rörlig som tidigare. *ler*

 

 

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards