Direktlänk till inlägg 6 augusti 2016

OS-time

Av Svensson Svensson - 6 augusti 2016 10:03

OS, sport, ja jag är ingen sportfåne men jag tycker om dom stora tävlingarna. Vissa sporter gillar jag mer än andra o tittar på när jag kan. OS är skoj för att man kan passa på att se sporter som man aldrig annars ramlar över på tv att se.
 
Invigningen är alltid invigning o jag brukar tycka att det är lite “mycket” - förstår inte varför dom varje år måste försöka bräcka dom som haft innan - i storslagenhet o vad det kostar... Men det brukar vara vackra invigningar som får gå i bakgrunden här hemma sen tittar man till när det är något man vill titta på.
 
 
MEN, ja klart det kom ett men nu... denna invigning - jag vet inte - storhet har den.... absolut, det där kan dom väl med tanke på karnevalvanan dom har.... färgglatt är det också, i mina ögon lite för färgglatt.... sen så är det lite för mycket för mig. Jag älskar musik, men då o då är musiken mer stressande att lyssna på än avkopplande - för mig ska musik vara skön att lyssna på. Och det är oavsett om det är lugn avkopplande, glatt medryckande så man vill dansa (även när man som jag inte kan) eller att det är musik jag lyssnar på när jag är deppig... alla dom musiktyperna är olika i tempo, dom ger olika känsla... MEN som sagt denna invigning o denna musik - näää tack jag blir stressad o känner att näää jag vill inte åka till Rio för att uppleva en karneval efter detta.... har dragit ner ljudet, klarar inte av den stress som musiken ger mig, så nu bara tittar jag lite i ögonvrån.
 
Så en tanke till - detta ÄR sport... vad har då detta med jorden, temperatur, ta hand om jorden med en invigning att göra??? JA jag vet det ÄR viktiga saker, något vi måste tänka på mer, ta hand om..... MEN det har inget på en OS invigning att göra... DET ÄR min åsikt ialla fall...
 
 
 
 
Titta titta Pokemons - jaga, jaga kasta bollar, fånga *ler*.... näääää just ja det där är inte Pokemons - det är ju OS-maskotar.... Men det ser ut som pokemons.... eller hur???
 
 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards