Direktlänk till inlägg 13 juli 2016

Nattaktiviteter när man är ledig

Av Svensson Svensson - 13 juli 2016 05:40

Försökte sova, verkligen, somnade till en halvtimme, vaknade, somnade en stund till… sen gav jag upp. Försökte läsa, hade ingen fokus – blev datorn o Netflix o leta upp en lagom roande film, där man bara behöver titta utan att tänka. Och jag hittade Mirror Mirror – den var en perfekt natt film.

 

 

 

 

 

Med den elaka drottningen o den vackra Snövit, dvärgar o prins, förtrollningar o odjur. Det var mörk skog, rövare o sen härliga klänningar o ett lyckligt slut – kan man begära mer mitt i natten. Nej, det var en perfekt nattfilm utan att behöva tänka, men det gav mig ialla fall en del skratt. Det var en bra film, helt klart värd att titta på om man bara vill bli road o ha lite tidsfördriv.

 

Sen tog jag upp att titta på serien Grace and Frankie, jag som längtat så efter att dom nya avsnitten skulle komma, och jag kastade mig över dom. Men så mitt i ett avsnitt så slutade jag titta o sen kom jag mig bara inte för att titta. Varför? Ja jag vet inte, kanske för att den var för nära hur det är i livet – o det var för jobbigt även om det är en rolig härlig serie. Det jag gillar med den är just att det är lite äldre personer det handlar om, om kärlek oavsett ålder, barn, förhållande, känslor, rädslor… Den är så – ja vad kan man säga, vardaglig, normal…. Jag verkligen bara älskar den serien.

 

I förrgår la en väninna en stjärna för mig, halvår, tarotkort, hon är otroligt duktig o då o då övar hon på mig *ler* o jag klagar inte det är skoj att läsa o sen se hur otroligt rätt hon har.  Den här gången var det – jag säger inte dåligt, för det var jätte positiva saker i det stora hela – men andemeningen i det hela var att jag bär på en rädsla – o det som togs upp sånt som jag tänkt på sista veckan, men som jag försökt förtränga, det är liksom inte jag – det är fel saker. Det blev till att läsa om o om igen, det var som att någon drog bort ett plåster. AJ oj, det där gjorde ont. Ni vet alla små hårstrån som plåstret sitter fast o som gör attans ont när man drar bort det. Men ibland är det bra att någon annan sätter ord på tankar o känslor man har, för då kan man inte alls blunda o glömma på samma sätt som om man har allt inom sig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards