Direktlänk till inlägg 19 juni 2016

Gäspar o sträcker på mig

Av Svensson Svensson - 19 juni 2016 09:14

Söndag morgon, funderar på att krypa ner en stund till, för det blev inte mycket sömn i natt. Men klockan är lite för mycket o jag har lite för ont i axeln för att kunna ligga still. Den vänstra, vet inte vad jag gjort började för lite mer än en vecka sedan, med nackspärr som inte var skön, trodde semester skulle göra så att det blev bra men det har blivit värre ner i armen för varje dag. Inte direkt ont i nacken nu istället gör axeln ont, det sticker i armen såfort jag har den i annat läge än rätt ner, ingen direkt skön känsla, får ta mig till läkare eller sjukgymnast när jag kommer hem så jag får lite ordning på den.

 

Idag ska jag göra absolut inget alls... eller - näää bara promenera o lata mig. 
Och känner att nu börjar jag längta hem, men det är ganska typiskt mig när det är den här sista dagen, jag kan inte riktigt koppla av helt, jag tittar på väskan o mina saker o har redan börjat packa ihop mentalt, försöker dra på det o inte börja stressa utan njuta av sista dagen - det finns gott om tid att pressa ner allt ikväll o även imorgonbitti.

 

 

 

 

 

Ha en underbar söndag var i landet ni än befinner er.

 

 

 
 
Annie

Annie

19 juni 2016 16:05

Ja det kan nog vara bra att kolla upp axeln och nacken sen. Hoppas det blir bättre för dig och att det inte blir långvarigt<3

Har du provat med värmeliniment på det onda?
Jag brukar köra med Sasco aloe vera (heat lotion) på mitt onda, hjälper lite iaf.

Sv: Hoppas det ordnar sig, vad det än är :)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

19 juni 2016 18:37

tack det var ett bra tips, det har jag inte ens tänkt på. Fick tanken idag när jag var ute o promenerade att jag ska prova "tens" på axeln o områdena runt för att se om det hjälper. Din idé var lite enklare så den ska jag helt klart prova.

Allt brukar alltid bli bra - till slut *ler*... man får ibland bara göra lite omstruktureringar eller tänka om, i andra banor....

Kram

 
Annie

Annie

19 juni 2016 19:49

Sv: Har inte fått nåt "svar" än. Har varit på flera undersökningar, tagit massa prover-men det gäller ju att det är "rätt" undersökning också-och tyvärr tar det sån tid att hitta rätt också .. :)

Är fortfarande under utredning. Nu går jag till Neuromottagnigen på undersökning där, varit där och ska tillbaka dit i slutet på juli för mer undersökning. Han verkade iaf bra, specialistläkaren som jag fick träffa-så hoppas det leder till ett svar!


Har själv misstänkt just fibromyalgi, för jag har många av dem symtomen. Skumma, diffusa symtom med smärta o stickningar, domningar.

Men bra dem kollar upp en ordentligt föst!

Tack så mycket!<3 dem fina orden ska jag suga åt mig av *ler*

Det är bara att fråga mig .. ;)
Jag har provat det mesta emot värk, tens, akupunktur, olika liniment. Just detta linimentet som jag nämnde är det bästa som jag provat :)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

20 juni 2016 06:39

ja det är väl det värsta? Att vänta o vänta o gå på undersökningar o vänta mer, inte få svar. Men det är klart det är bättre dom är säkra än att dom bara slänger ur sig något...

Va bra då frågar jag - stickningar eller domningar eller vad man nu ska kalla det, vad har hjälpt bäst mot det? Och har du kommit på varför?
Jag har inte haft någon känning alls - men nu efter nackspärren (som försvunnit) o det istället känns i axeln är det så hela tiden o det är inte skönt alls.


Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards