Alla inlägg under augusti 2017

Av Svensson Svensson - 31 augusti 2017 23:45

fyllda av glädje, man räknar glatt varje år som går, man firar med värme o kärlek... 

 

Sen finns det årsdagar - som den idag - som inte firas, som inte är fyllda av glädje - men med minst lika mycket värme o kärlek. 

Dagar som påminner en om hur fort tiden gått... 14 år idag - ändå är minnena lika starka o klara som om det hände igår.

 

 

 

Av Svensson Svensson - 23 augusti 2017 09:26

Myggor är just en sådan sak, som irriterad mig, som är en ren plåga på sommare. Dom är överallt, stör hela tiden, man blir inte av med dom hur man än gör så nog fasiken surrar dom i örat. 

 

I år har sommaren varit otroligt fri från denna plåga - till min stora glädje - myggbett jag fått i år är räknade på mina 10 fingrar o kom tidigt på sommaren. Var orolig att det skulle bli en jobbig sommar, för dom betten gav mig allt annat än roliga "minnen"... 

Men nej då, dom har lyst med sin härliga frånvaro denna sommar.

 

Tyvärr så kan inte en sommar gå utan någon form av irriterande plåga, som finns överallt, hur man än försöker så finns den där. Plågar o irriterar...  går inte att bli av med.

 

I år var det då inte någon insekt - ja inte ens getingar som brukar komma har jag sett så många av. Men vi har haft det lite för torrt här, nästan inget regna alls på hela sommaren. Antar att det är en bidragade orsak till brist på irriterande insekter *ler*.

 

Nej i år har det där irriterande som inte går att bli av med istället varit en låt - som snurrat ungefär en gång var 5e minut på radion på alla radiostationer på en o samma gång... ja det har känts så alla fall... men var 5e minut var kanske att ta i... en gång i kvarten kanske stämmer mer *ler*

 

Hörde låten, såg videon igår, skrattade så gott, det var en perfekt att göra en egen variant av låten o göra den just så här. Kanon bra av killarna 




Av Svensson Svensson - 18 augusti 2017 11:30


... när det gäller kloka ord, det bara måste vara Nalle Puh <3

 

 

för vem kan sätta sig emot detta???

 

 

 

 

 

 

 


Men hur känns det ? - en helt annan fråga...


Av Svensson Svensson - 13 augusti 2017 21:54


Ikväll sitter sitter jag på jobbet - det brummar utanför fönstret, lät först som en helikopter som "spanad" men så ser jag att icke - det är en flygplan med efterhängande banderoll *ler*

 

Kan man säga nej till ett sånt här frieri??? Näääää

 

 

Av Svensson Svensson - 11 augusti 2017 12:45

rektangulär

Du dras mest till former som innehåller rektanglar, vilket gör dig till en utforskare. Du söker äventyr och nya upplevelser, även om du faktiskt ibland saknar modet och pengarna att få detta att hända. Du är utforskande av naturen, och modig. Du ger dina älskade ett självklart stöd och har mycket personlig styrka. För dem av er som tar risken och ger er ut i världen, finns en stor belöning i att lära känna nya människor och nya kulturer. Utforskare har en kärlek till att lära sig nya saker och att prata med människor från alla platser i livet. Du söker efter harmoni och balans i dina utflykter och frodas mest när du kan kombinera riskerna och belöningarna för din egen vinning. Nyfiken, pålitlig och spirituell. Det är du.

 

 

 

fyrkantig

Du dras till flest figurer med fyrkanter i dem. Det gör dig till en högpresterande, en person som verkligen vill uppnå saker. Du motiveras i livet av framgång och harmoni. Du har förmågan att lösa problem som kommer i din väg. Du är bra på att komma på idéer och att använda din hjärnas kreativa sida. Ibland negligerar du dock den sidan av din personlighet.
Personer som göder sin kreativitet är ibland väldigt framgångsrika artister, eftersom de kan ta sig fram i affärsvärlden och använda logik för att inte bli allt för fångade i känslorna som gör att vissa andra artister dukar under.
Som en högpresterande är du fokuserad på detaljer och gillar att saker är i ordning och i balans. Du är intelligent, perceptiv, social och lyckas ändå spara tid för dig själv hemma.




cirkel

Du dras mest till cirklar och det gör dig till den kreativa personen. I livet söker du frid och harmoni. Du har ett känsligt och vårdande hjärta. Du gör vad som helst för dem du älskar. Du blir inspirerad och upplivad av konst och känner dig mest vid liv när du hänger dig till musik, målning, böcker eller liknande. Du har en kreativ ådra. De av din personlighetstyp som använder sig av denna blir framgångsrika eftersom du hittar dina egna ingångsvinklar och åsikter, dina sinnen är öppna och du ser på världen med öppna ögon. Du får väldigt lätt nya vänner, men kan bli för känslosam. Så mycket ibland att du saboterar för dig själv. När det händer så mår du bäst i sällskap av dina närmaste vänner eller ensam. Positiv, närande och dragen till yttrandefriheten. Du är full av ande och hjärta.

 

 

triangel

Du är ledaren och dras mest till former som innehåller trianglar. Du har en styrka och en ambition, som du kanske inte alltid använder dig av, men när du gör det så är du explosiv. Du är lika mycket drömmare som doer, och när du är som bäst så når du kraftfulla framgångar. Det krävs mycket för att pusha dig över kanten, men när stressen slår till för mycket, drar du dig tillbaka och försöker hitta lösningarna själv, eller med några få jämlikar som du har förtroende för.
Ledare är självsäkra, intelligenta, lekfulla och sociala. Var försiktig med dina tävlingsinstinkter och ge dig inte på att försöka uppnå för många mål i livet.



Av Svensson Svensson - 5 augusti 2017 22:25

 


Har fått några frågor från dom som känner mig... “Hur mår du, hur har du det?” med efterkommentaren... Du är så “tyst” du som skriver så mycket o är aktiv, du är så tyst, du är så oaktiv för att vara du...
 
 
   

 
Jag tänker då direkt, ja men jag skriver ju massor, det far runt tankar o känslor, frågor o funderingar i mitt huvud. Och jag skriver o skriver... har det tyst här hemma o bara skriver... Så slår det mig att det stämmer - båda sakerna. Jag skriver av mig, som jag alltid gör när det är massa som far runt i mitt huvud... men jag skriver direkt från hjärta, i min handskrivna dagbok som jag ofta gör fortfarande o gjort under många många år bakåt... Det som jag skriver aktivt på nätet i min blogg o på facebook, är visserligen i grunden tankar från mig, diskussioner med vänner - absolut. Men det är inte mina innersta djupaste tankar o känslor - långt ifrån, ja verkligen jätte långt ifrån.... det touchar visst, men ändå inte mer än touchar..
 
 
 
 
 
 
Och kanske det är så att jag just nu har mest behov av att skriva av mig själv, mina tankar o känslor rakt upp o ner - allt allt... för inte allt hör hemma någon annanstans vare sig det är glädje, sorg, oro osv...
 
För ett bra tag sedan sa en vis kollega till mig - att om något man gärna vill ska ge en glädje ändå bara ger en sorg, att man är mer ledsen än glad, fast att man vill o borde vara det i just den saken... så kanske det är dags att inse att det man vill inte alltid går att få, att genomföra o att för sin egen skull hur ont det än gör acceptera o släppa.... Otroligt kloka ord, som man inte alltid vill inse är rätt, men till slut så får man göra det om man inte ska gå under helt o hållet... man kan inte leva, man bara överlever om det inte finns glädje, kärlek o att man blir bekräftas o omtyckt för den man är... att man inte har det man behöver i sitt liv utan att det istället finns saker om oroar en, som gör en ledsen...
 
Men jag skriver - det är ett sätt för mig att sortera mina tankar, mitt mående, mina frågor... men ibland som just nu så delar jag inte med mig... det går i vågor ....
 
 

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards