Direktlänk till inlägg 11 augusti 2017

jag är rektangulär

Av Svensson Svensson - 11 augusti 2017 12:45

rektangulär

Du dras mest till former som innehåller rektanglar, vilket gör dig till en utforskare. Du söker äventyr och nya upplevelser, även om du faktiskt ibland saknar modet och pengarna att få detta att hända. Du är utforskande av naturen, och modig. Du ger dina älskade ett självklart stöd och har mycket personlig styrka. För dem av er som tar risken och ger er ut i världen, finns en stor belöning i att lära känna nya människor och nya kulturer. Utforskare har en kärlek till att lära sig nya saker och att prata med människor från alla platser i livet. Du söker efter harmoni och balans i dina utflykter och frodas mest när du kan kombinera riskerna och belöningarna för din egen vinning. Nyfiken, pålitlig och spirituell. Det är du.

 

 

 

fyrkantig

Du dras till flest figurer med fyrkanter i dem. Det gör dig till en högpresterande, en person som verkligen vill uppnå saker. Du motiveras i livet av framgång och harmoni. Du har förmågan att lösa problem som kommer i din väg. Du är bra på att komma på idéer och att använda din hjärnas kreativa sida. Ibland negligerar du dock den sidan av din personlighet.
Personer som göder sin kreativitet är ibland väldigt framgångsrika artister, eftersom de kan ta sig fram i affärsvärlden och använda logik för att inte bli allt för fångade i känslorna som gör att vissa andra artister dukar under.
Som en högpresterande är du fokuserad på detaljer och gillar att saker är i ordning och i balans. Du är intelligent, perceptiv, social och lyckas ändå spara tid för dig själv hemma.




cirkel

Du dras mest till cirklar och det gör dig till den kreativa personen. I livet söker du frid och harmoni. Du har ett känsligt och vårdande hjärta. Du gör vad som helst för dem du älskar. Du blir inspirerad och upplivad av konst och känner dig mest vid liv när du hänger dig till musik, målning, böcker eller liknande. Du har en kreativ ådra. De av din personlighetstyp som använder sig av denna blir framgångsrika eftersom du hittar dina egna ingångsvinklar och åsikter, dina sinnen är öppna och du ser på världen med öppna ögon. Du får väldigt lätt nya vänner, men kan bli för känslosam. Så mycket ibland att du saboterar för dig själv. När det händer så mår du bäst i sällskap av dina närmaste vänner eller ensam. Positiv, närande och dragen till yttrandefriheten. Du är full av ande och hjärta.

 

 

triangel

Du är ledaren och dras mest till former som innehåller trianglar. Du har en styrka och en ambition, som du kanske inte alltid använder dig av, men när du gör det så är du explosiv. Du är lika mycket drömmare som doer, och när du är som bäst så når du kraftfulla framgångar. Det krävs mycket för att pusha dig över kanten, men när stressen slår till för mycket, drar du dig tillbaka och försöker hitta lösningarna själv, eller med några få jämlikar som du har förtroende för.
Ledare är självsäkra, intelligenta, lekfulla och sociala. Var försiktig med dina tävlingsinstinkter och ge dig inte på att försöka uppnå för många mål i livet.



 
 
Quipus Family

Quipus Family

11 augusti 2017 15:58

Haha, det stämde på mig. Jag är en triangel.

http://quipuskennel.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

23 augusti 2017 09:34

Lite skoj med sånna här tester dom stämmer ofta in ganska bra - men kanske det är så att läser man alla svaren så stämmer dom in - man är lite av allt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards