Direktlänk till inlägg 19 augusti 2016

Nagelformer

Av Svensson Svensson - 19 augusti 2016 11:00

Det finns verkligen många olika former på naglarna idag, inte bara längder även om vissa former kräver viss läng på nageln. Dom hör lite ihop. 

Men det kan ibland vara svårt att veta hur man ska få till den där formen som man vill ha. Och det är inte alltid så lätt. Man får öva o öva för att det ska bli som man vill.

 

 

 

 

Själv gillar jag inte spetsiga naglar - vet inte varför, har aldrig gjort .... visst det kan se snyggt ut på vissa - men näää inget för mig.

Jag gillar "fyrkantiga" - ser jag på den här filmen som beskriver några former o hur vad man ska tänka på när man filar, så är det nog den fyrkantiga med lite mjukare hörn som jag själv har. Gillar den rent fyrkantiga men den är inte så lätt att hålla, hörnen slits fort ner så jag har valt att ha dom så - då slipper man gå o reta sig på om någon hörn på något finger rundats av - vardaglig slitage.

 

 
 
Annie

Annie

20 augusti 2016 10:10

Du som är så bra på naglar :)*ler* tänkte fråga dig en sak .. ;)

Mina naglat har så lätt för att gå av, så trist när man fått ut en viss längd. Har du nåt tips för att få naglar som håller bättre?

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

20 augusti 2016 13:33

Nja - tycker mest att det är skoj :)

Ja - förstärka - med t ex gellack - bäst är det man härdar under lampa.
Man hoppar över det färgade o använder enbart ofärgat.
Vill man ha färg så tar man vanligt lack ovanpå :)

Kram

 
Annie

Annie

20 augusti 2016 16:36

Sv: Tack för tipsen om naglarna :)

Trind har jag provat, visserligen längesen men det var inte bra för mina naglar .. dem vart bara ännu sämre, så det är inget för mig.
Däremot gellack. Har några gellack hemma från Isa dora, så ska prova det .. hoppas det hjälper.

Ska man lacka på en gång eller kan man måla på flera ggr? :)

Jag föredrar mer lite rundade naglar och helst inte så fyrkantiga ;)
Är nåt av de att föredra för att nageln ska hålla sig bättre?

Tack så mycket! flyr in i det kreativa nu när måendet inte är på topp.

Angående din fråga-så ska jag fundera på saken, men tack för att du frågade mig ;) Tycker själv inte att jag är så jätteduktig men roligt DU gillar det jag gör :)

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

21 augusti 2016 15:06

Ja jag vet att Trind upplevdes olika på olika personer o om jag ska vara ärlig är jag förvånad över att Depends gellack fick dras in - att det blev så stort för att några fått reaktioner - antagligen dom flesta pga av fel använd... visst finns alltid personer som är allergiska men om man ska ta bort allt sånt - då ja då finns inget kvar - inte ens mat att äta för någon är allergisk...
För just Trind är ju också sånt som flera kan reagera på - antingen bli naglarna dåliga eller så får man ont i nagelbädd osv...

Måla på du *ler* det spelar ingen roll...jag lackar med färg 2-3 ggr sen topcoat - sen kan jag lägga på mer färg om jag vill 1-2 lager - sen topcoat igen.

Nu använder jag IsaDoras gellack själv, jag tycker det är bra. Men det är inte lika starkt o bra som ett gellack som härdas under lampa.

Nej jag tycker mer att längden spelar roll - formen på nageln är mera tycke o smak o kanske också vad man passar i - händer/fingrar/form på naglar är olika o det kan se jätte snyggt ut med en form/längd på en person o samma passar inte alls på en annan.

Ja jag tycker du är jätte duktigt - o tänk inte på att det måste vara "perfekt" som sagt utan mer bara att det blir som en skiss så man ser lite hur tanken sen blir på bild... alltid lätt att tänka en sak som inte alls blir bra på bild - då är det bra om man kan få skisser att titta på. Och det är jag helt övertygad om att du klarar av att göra *ler*

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards