Direktlänk till inlägg 2 april 2016

Fågelkvitter

Av Svensson Svensson - 2 april 2016 04:31

Det har inte ens börjat ljusna ute, det är nollgradigt ute o ändå så kvittrar fåglarna - allt annat än lågt. Nej det låter ganska så ordentligt o när man som jag är övertrött så störs man av varje litet ovant ljud. Även om det är något så trevligt som fågelkvitter.

 

Sov en stund när jag kom hem igår morse, masade mig upp o piffade till mig för lunchdate i stan (=Stockholm). Den blev ju inställd tidigare i veckan så när frågan kom tidigt igårmorse om jag kunde tänka mig att ta lunchen den dagen istället, tackade jag ja direkt. Blev helt klart ett ja som kom av känsla o inte av klokhet... men jag vill verkligen passa på - det går ju inte att träffas på hemmaplan så då får man ta det såhär, arbetsdagar i den stora staden *ler*

 

Men ångrar mig inte - tuffade iväg o det blev en trevlig lunch, hade turen att slippa åka kommunalt även hem - fick skjuts då han skulle åka hem även han. Det gav oss en stund till att umgås, det var inte alls helt fel.

 

Det blev också en del kramar med mer eller vad man ska kalla det *ler*.

 

 

 

Hemma igen blev det lite småjäktigt att byta om o hinna iväg - men det gick, precis som jag planerat - alltid trevligt när det går som planerat.

 

Kvällen/natten av arbete har varit jätte trevligt, jag har bara fått köra glada människor som hejjat fram Leksand till segern så att dom nu går upp i SHL - eller som jag nog alltid kommer att kalla den översta serien  - elitserie.
Jag kan nog hela historan från första matchen förra hösten fram tills nu, den match som var i natt. Jag vet om tränare, målvakt, ålder på spelare, ekonomi osv... Det lustiga är att jag var mer positiv till deras spel nästa säsong i SHL än om som var så glada. Jag menade på att kan ett lag ta sig dit på det sättet - utdömda om o om igen - så kan dom nog klara sig även sen....

 

Inte för att jag "hejjar" på Leksand, det gör jag inte, jag har mitt favoritlag, Brynäs *ler*. Men nog dras man med av den glädje som fanns, o alla som firade o så generöst delade med sig av Leksands historia genom den här säsongen *ler*.
Och lärt mig att tydligen ska man som fan ha en lagtröja att ta på när det går riktigt bra - så jag ska nog skaffa en jag med - ja inte Leksand då alltså utan Tre Kronor ;) nej just ja det var Brynäs.

 

Men nog kan jag konstatera att leenden, glädje smittar :)

 
 
Annie

Annie

2 april 2016 11:16

Vad bra att lunchen blev av nu *ler*, den lät mysig ;)

Sv: Tack så mycket :)

Antar att du vill ha receptet då, på soppan? ;) *ler*
Kan skriva ett inlägg om det senare.

Ha en fin lördag! kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

2 april 2016 13:03

Ja den blev hastigt bestämt o mysig, som alltid jätte trevliga stunder när vi träffas :)

Sv: Ja du antar helt rätt ;)
Det ser jag fram emot.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards