Direktlänk till inlägg 7 augusti 2015
inte för att jag kan komma på vad man ska ha den till, honung med het smak. Men det låter skoj så jag måste prova göra en liten burk.
Ingredienser:
2 - 4 chili med hetta, tunt skivade
2,5 dl honung
Gör så här:
Lägg 2 chili och honung till en liten kastrull, låt det sjuda på medellång låg värme.
Sänk värmen ytterligare till låg och låt sjuda i ca 1 timme.
Smaka honung och justera smaken/hettan med 1 - 2 chile till, ta bort från spisen och låt sitta i 30 minuter.
Lägg över i en liten burk. Täck och kyl.
Het honung håller i 3 månader i förväg. Hålls kyld.
ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"... Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...
https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|