Alla inlägg den 7 juli 2015

Av Svensson Svensson - 7 juli 2015 14:05

Idag när det är så otroligt stor konkurrens överallt, det finns mängder av nätbutiker som säljer samma märken, samma varor. Det gäller att inte bara vara billigast utan också ha en bra hemsida som lockar kunder, lätt att se på, lätt att använda. Det ska vara korta leveranstider, det ska vara bra service, snabba svar, rätt svar. Dom ska lämna rätt information snabbt om allt – annars tappar dom kunder, direkt.

 

Jag har suttit o kikat på Sleepo.se flera gånger, finns lite saker jag velat ha. Så blev det rea för en gångs skull på just något jag ville ha, inte bara alla andra saker. Så jag beställde, betalde direkt o väntar glatt på att paketet ska dimpa ner hemma hos mig.

 

När jag beställ o betalat kommer det direkt ett bekräftande mail – jätte bra – det fanns också angivet hur många dagar det skulle ta – det var 1-3 dagar …. Okey det kan jag ta – jag får ju information.
Finns en jätte fin liten länk också i mailat där man kan klicka sig vidare för att se förloppet för dom varorna jag beställt. Direkt var informationen – att dom tackar för beställningen o att dom påbörjat behandla den…. Bara det att så står det fortfarande 14 dagar senare som information när jag klickar på länken.

 

Så jag ringer för att höra – vad har hänt…. Hon som svarade kunde inte helt säga vad som skett, eller vad som gäller…. Hon såg bara att varorna var försenade, att dom fortfarande väntade. Hon kunde inte säga direkt något om tidsrymden för varorna att komma. Men hon skulle kontrollera det o återkomma…. Vilket var kl 11 på förmiddagen o jag har ännu inte hört ett pip. Jag vet att saker kan ske, det kan bli förseningar osv – men om så är fallet att det springer iväg lite fler än 1-2 mot det som var sagt kanske det är läge att sända ett lite förklarande mail till kunden så att man vet. Just när varan redan är betald.

 

Än har jag inte fått någon mer information o jag kan väl säga så att det inte är så lockande att beställa något mer från deras sida…..

 

 

 

 

 

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards