Direktlänk till inlägg 31 december 2017

Så till slut då - sammanfattning av 2017 o förhoppningar för 2018

Av Svensson Svensson - 31 december 2017 04:30


 




2017 - "Du kom, du var, du.... "nääää inte segrade, som väl är den naturliga fortsättningen på det lite omgjorda ordspråket (Jag kom, jag såg, jag segrade)

Det har varit ett år som började med så mycket glädje o förhoppningar. En start med en övertygelse att NU hade mitt liv vänt, NU var det dags för mig att få glida lite runt på den där efterlängtade räkmackan.

 

 

 

 

Som sagt det fanns stora förhoppningar o tankar om att NU... men här i årets sista timmar så är summeringen klar - det var fel fel fel.... det blev inte alls så.

 

Men jag tänker inte gå in i detaljer på det här med vad som inte blev som jag hoppats på - det blir för mycket *ler* o får tråkigt, varför påminna sig om allt som inte blev som man önskat, det negativa? Näää det ska man inte göra, man ska inte ha den negativa känslan kvar i sig när man gör ett avslut, stänger en dörr får möjligheten att öppna nya dörrar med positiv nyfikenhet, energi o äventyrslust.

 

 

 


Det har varit ett tungt jobbigt år på flera sätt, även en positiv sak har varit tyngd av någon tid av otroligt jobbiga stunder. Det här att rota runt, få gamla sår att öppnas o gammalt damm att virvla upp o visa ännu mer gamla nerpackade saker. 

Men försöker även där tänka på ett positivt sätt - kanske det var tid nu, att rota runt i dom här gamla sakerna som gett o även under sommaren gav många många tårar o orokänsla i hela mig. Kanske var det just detta som var det som behövdes för att på något sätt få ett - nej inte direkt avslut, utan mer att kanske kunna packa ner det igen, lägga undan det på ett sätt där jag är medveten om att det är saker som gör ont, f*n så ont rent ut sagt, men att det onda kommer o går ändå över. Det biter sig inte fast längre.

 

OCH det var värt det, det var en start på något, med lång väntan, men även steg 2 kom innan året var helt över o det är men glädje jag noterar att det onda, det jobbiga i somras var värt mödan.

 

I det stora hela kan jag väl ändå i summerningens tankar se att allt som varit jobbigt ändå övergått till något som inte är avslutat helt men ändå övergått till något positivt. Även om det finns många flera hinder som jag måste över, som jag måste fortsätta slåss med under nästa år.... Så har det har ändå blivit så att jag inte kan säga att allt är totalt natt svart - mera i olika gråa nyanser, mörka men ändå just viktigt att se nyanerna.

 

 

 

 

 

Som sagt det finns saker kvar, det finns.... men jag tänker gå in i det nya året med tankarna o att detta år kommer jag välja bort allt som drar ner mig oavsett. Jag kommer jobba på att inte vara så satans snäll, ja faktiskt, kanske till o med jobba lite på min hämndlystna sida *ler*... Nej jag kommer nog fortsätta vara jag... eller, tja man vet ju aldrig förrän efteråt. 

 

 

 

 

Det som känts mest skrämmande under årets sista hälft o allt jag vadat mig igenom - det är att jag känner att orken finns, jag har energi - så det är inte något som tryter - det är mer viljan. Jag vill inte kämpa, jag vill inte hoppas.... 

Ändå trots att jag intalar mig själv att jag ska sluta, för jag vill inte.... har ni tänkt på hur många saker man säger till sig själv att man ska sluta med o ändå så fortsätter man??? för många eller hur? Ändå så är jag där o fortsätter, tar mig igenom sak efter sak - blir besviken o ledsen o ändå reser jag mig halvt upp igen o fortsätter.

 

Något som ändå är en stor glädjekälla - ja som alltid mina tjejer, visst... det finns grått där med, men dom är det bästa jag har.

Så är det min syster (med man) o mina vänner. Jag har inte många som jag släpper nära o som jag kallar mina vänner - men dom är speciella, både att dom står ut med mig, att dom stöttar mig, lyssnar på mitt ältande o för deras uppmuntran. Utan er.... 

 

 

 

 

Sen ska jag inte glömma mina underbara kollegor - det är en brokig skara av unika underbara människor... ja det behövs inga fler ord...

 

 

 

 

Jag erkänner att, nej jag ser inte fram mot det nya året med samma glädje som jag normalt brukar göra. Delvis kanske för att det blev som det blev detta år - rädsla. Delvis för att jag vet att det är så många saker som skvalpar kvar o ska få, måste få avslut detta nya år. Och det innebär också val för mig... hur går jag vidare om... osv osv. Men tar en sak i taget, brukar bli bäst så.

 

och inte glömma att värsta fienden är rädslan... den som gäller förändringar, göra val.... men att

 

 

 

 

Och även om det kanske för vissa känns som om jag inte ser fram emot 2018, eller att det kanske tas som om jag sänder ut negativa vibbar så ohh nej, lite realistisk bara. I botten finns det många positiva mål, positiv planering, positiva drömmar, positiva känslor, positiva tankar - jag tar med mig som start på detta nya år. 2018 det där året som kommer bli det absolut bästa av alla, det där året när allt ramlar på plats o jag sätter mig på min räkmacka *ler*. (det har flera av mina vänner faktiskt redan lovat mig o jag litar fullt o fast på dom)

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards