Direktlänk till inlägg 30 mars 2017

En ny ledig dag

Av Svensson Svensson - 30 mars 2017 12:03

Som började på exakt samma härliga sätt som gårdagen. Väcktes på ett sätt som gör mig glad. En start på dagen som gör att den känns inte lika grå o jobbig som den annars skulle ha gjort. Lite prat i telefonen först, för att lite senare möta upp o få lite sällskap hem en stund. Det är inte hur länge som räknas när man inte ses så ofta utan att man tar vara på stunderna man kan *ler*. Och det är mysigt bara det.
Som igår kväll, när det spontant blev en kvällsstund med stora dottern, den lilla hade smitit hem redan när jag kom. Men vi tar andra små stunder istället. Spontana förslag som att komma med o ha en kväll tillsammans, lyssna på musik o ha trevligt. Tja varför inte *ler* - jag är ju leeeedig så jag kan ju passa på.
 
 
 
 
 
 
 
Har även hunnit med ett pass av lite “dans” *ler* samt samlat ihop mer material som snart ska sändas in... Blir en samling bevis på “dumhet” eller vad man kan kalla det... jo jag ser det nog som lite ren dumhet. Sånt där som det inte borde finnas bevis för eller hur...
 
 
 
 
 
Dagens lunch ser kanske inte så skojig ut, men attans så god det är. Jag har fastnat ordentligt för den här soppan sen jätte länge tillbaka. O jag vet flera som tycker att den är lika god som jag. Ibland, som idag, tar jag den som den är, gör inget extra, men annars kan jag pytsa i lite annat smått o gott - speciellt om man är flera, som två o en burk ska räcka...
Det är viktväktarnas soppa - het nudelsoppa. Perfekt ha någon burk o skåpet, bara värma på, går fort o är super god.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plockat lite med mina blommor idag - det ger avkoppling, bara sorgligt att orkidée efter orkidée får små husdjur o därför får snällt flytta ut med sopporna. Har kommit på att det är dom som finns i ett rum, så nu kastas dom o jag ska inte ha in någon ny orkidée där - ska först se till att dom jag har slipper husdjur. 
 
 
 
 
Men min mandevilla har börjat blomma - är så glad att den klarat av att flytta in från att ha stått ute. Nu kikar jag på den o funderar på om den ska ansas lite eller få vara detta år. Ska försöka klippa av några bitar för att se om jag kan föröka den ialla fall... 
 
 
 
 
Den här korgen rosor som står på mitt bord o lyser vacker i helt fel färg *ler* ska jag se om den kan torka till o vara med lite till, har jag tur så stöttar blommorna varandra så mycket att dom just bara kommer att torka till. Rosor ser ju bra ut även torkade. O man kan njuta av dom lite till.
 

 
 
Ingen bild

Cina

30 mars 2017 13:31

Så vackra rosor.

Svensson Svensson

30 mars 2017 14:23

Ja dom är jätte fina :)

 
Ingen bild

Lena

30 mars 2017 14:13

Vilken härlig neonrosa färg, har blomman det i verkligheten också eller är det bilden som ljuger lite? Om den är så rosa var har du köpt den. Jag har vita och ljusrosa, en så neonrosa vore fint att ha också.

Svensson Svensson

30 mars 2017 14:25

Oj... var köpte jag den, från något ställe på nätet, den kom o var pytte liten men så fort den växte på sig.
Ja färgen stämmer väldigt bra, den är neonrosa även irl.
Jag tänkte ta o klippa av några bitar o stoppa ner i jord - sätta en liten plastpåse över o se om det kan fungera. Har aldrig gjort det tidigare, brukar alltid missa mina försök att föröka växter eller så frön så vi får se om jag lyckas :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards