Direktlänk till inlägg 17 mars 2017

När saker går helt fel väg....

Av Svensson Svensson - 17 mars 2017 18:02

 
 
 
Vad gör man då??? Ja jag vet hur jag gjorde förr, jag märker nu hur jag gör idag - två helt skilda ageranden kan jag kort konstatera.
 
Har lärt mig att det är helt klart en mening med o bra, att rasa ihop, gråta, bli ledsen, svära, ge upp sätta på mig den störta ulligaste offerkoftan som jag kan hitta ... o allt det där andra man gör när allt känns förjävla jobbigt o som om allt går emot en. MEN det ska bara vara för en kort tid, för någon timme - max en dag - jag klarar nu bara några timmar sen är det av med offerkoftan för den kliar så förbannat....
 
Sen så lite välgörande massage, pratstund o lite ögonshopping så är det full fart igen. Men planer, med idéer om att lösa det som trasslade till sig - det som gjorde att jag helst av allt bara ville krypa in under sängen med alla filtar jag kunde hitta o försvinna, förevigt.
 
     
 
 

Nu kom det in lite positiva saker som gör att det känns så mycket bättre på någon enstaka liten timme - det är där skillanden ligger - för gav jag upp, nu låter jag mig rasa ihop o söker lite stöd (som att få prata av mig med “någon”) sen så går det att ta till mig bra idéer, det går att helt enkelt skratta igen.... allt går om man vill är det inte så man säger???
 
 
 
 Ja ni får stå ut med många av den här typen av bilder nu för jag letade o blev så lugn inombords av adtt bara se om... sen kunde jag inte välja :)
 
 
Massage stod som sagt på schemat idag - jag som precis kommit på att det är ganska skönt med massage säger idag att näää inte alls *ler* för idag kändes det - o känns även nu. Men det känns bra o det kommer kännas ännu bättre. Jag har ju en smärttröskel som normalt är pytte ytte liten - jag avskyr allt som gör ont på något som helst sätt... Men så finns det vissa tillfällen där det är okey - tvärt om kanske - att det är okey att det känns.... *ler, ja jag vet att flera av min vänner nu kommer få en o samma tanke*... När man vet att det blir bättre sen ...
 
 
 
 
Sen så pratade jag med syrran o dom har en cykel vi ska titta lite på, vad behöver fixas - så får jag den. “Check” cykel att börja ge mig ut på små turer när värmen kommer. Kan inte bli bättre, ett bra sätt att komma igång o se om det här med att cykla passar mig....
 
 
 
 
 
 
 
Sen så är det fix o klart - jag börjar träna på Friskvårdarna, igen - minst fram till oktober. Sen får man se vad som sker med stället - om inte annat får väl mina barn stå ut med att mamma hänger på dom någon morgon i veckan *ler*. Dom är helt otroliga mina tjejer, som går upp tidigt o träffas o tränar tillsammans vid 5-snåret, och det är ju bara runt hörnet för mig.
(och jag har en liten gissning att börjar jag träna o cykla så kommer nog ... också börja)
 
 
 
 
 
 
Som sagt en “krappy day” kanske inte blir så dålig i slutändan ändå - det finns ju några flera timmar kvar på dygnet - så det kan ske många positiva roliga uppmuntrande saker än....
 
 
 
 
Ja det gäller att se vilka val man måste göra för att få ett liv man önskar sig, det man är värd. Stanna kvar i det man är missnöjd med kommer aldrig ge det man vill ha - o det är bara man själv som kan ta stegen från det man inte trivs med inte mår bra i - mot det där man vill ha, det som gör en lycklig o att man mår bra.
 
 
 
 
 
Avslutar med lite humor - le o skratta ska man försöka göra oavsett hur tungt det än är.... skratt är bra för oss *ler*
 
 
 
 

 
 
Ingen bild

Elin

17 mars 2017 18:55

Nu lev jag sugen på SPA

Ha en bra fredagskväll

Svensson Svensson

17 mars 2017 19:29

har ledigt, myser

detsamma *ler*

 
Ingen bild

Milla

17 mars 2017 19:20

Ja att träna är inte alls fel för att må bra, leva hälosamt är ett bra sätt att välja. Hoppas att du finner ett gym som du kommer trivas med.

Happy Friday

Svensson Svensson

17 mars 2017 19:27

Nej men så jäkla tråkigt :)

Detsamma

 
Annie

Annie

17 mars 2017 20:11

Gillar ditt inlägg! :)
Och träning gör ju så gott för hela måendet .. ;)
Imorgon blir det träning för mig! ;)
Men jag älskar ju träningen haha :)

Kul att du har med lite träningscitat ;)
haha rolig bild :)

Hoppas du har en fin kväll :)

Kramar

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

18 mars 2017 04:36

*ler* Tackar, skoj att någon uppskattar det.
Ja det går ju inte att komma ifrån att det är bra att röra på sig - lite ialla fall.
Ja du gör ju det o det måste kännas skönt att du kommit igång, lite, inte som du vill men lite o att det som oftast är positivt för dig.

*Skrattar* ja jag kunde inte låta bli att ta med den.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards