Direktlänk till inlägg 19 februari 2017

Jag erkänner...

Av Svensson Svensson - 19 februari 2017 15:30


 

 

 

Jag har tittat på veckans deltävling av melodifestivalen. Men efteråt, i natt när jag fördrev lite tid – kunde ju inte sova. Och jag hade hört så mycket om melodifestivalen för året men också om just denna deltävling – det sämsta någonsin (Va! den har jag aldrig hört innan *ler*) men också att just denna deltävling skulle vara det värsta som varit… klart jag måste titta om det stämmer.

 

Jag småskrattar åt inledningen, de här klippen av ”vad gör vi när vi tittar på ”mello” o låten. För så är det nog, få verkligen sitter o bara tittar på ”mello”, man gör tusen andra saker samtidigt – tv´n går lite i bakgrunden, man hör mer än man ser.  Man passar på att hinna med andra saker samtidigt, men det är ju åt det hållet allt tv-tittande går idag – det var annat förr när det inte var tv dygnet runt, det var inte repriser eller att man kunde titta på nätet sen efter åt – så som jag gjorde *ler*. Nej då var det en tid man bänkade sig framför tv´n och TITTADE.

 

Det absolut bästa med att titta efteråt på nätet – det är att man kan snabbtitta, man kan titta på bara det man vill, hoppa över det som är tråkigt… Ja där avslöjade jag också hur jag tittade – spola förbi snacket – bara titta på låtarna, var den inte bra vidare till nästa.

 

Skrattade väldigt mycket inombords åt första låtens text, ja efter kvällen natten, så var det väldigt bra ord… can´t go on, just want to take you home, doing whatever you want…. Mmmm exakt – just så är känslan – fortfarande nu idag.

 

Behöver jag sen säga att det gick ganska så fort att ta mig igenom den här deltävlingen??? Har man chansen att slippa se vissa saker så tar ialla fall jag den.
Vad säger jag då… tja det var väl som alla andra år, alla andra deltävlingar – en blandning. Många låtar kommer vi höra både nu efter, i sommar o långt in på året – precis som förra årets låtar… Skillnaden är att när låten sänds på radio är den välmixad, allt är gjort för att det ska låta så bra som möjligt – DET kan man inte säga att det gjorde på tävlingen – vissa bidrag låter förjävligt dåligt – ja kvalitén alltså, det är synd o skam att det inte kan vara bättre även om det är direktsändning.

 

Sen vilka som vinner o går vidare direkt till final, vilka som går till en ny tävling… tja det kvittar för även finalen ska ha allt med, en stor blandning av det mesta – o min åsikt i detta är… klart det måste vara så för annars blir det för jämt o same same i finalen… den låt som är bestämd (redan) att vinna – den måste stå ut lite mer i finalen. Så tror jag o så kommer jag alltid tro oavsett vad andra säger – att det är folket som röstar osv… 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards