Direktlänk till inlägg 9 januari 2017

Va?? Nääää… kan jag aldrig tänka mig…

Av Svensson Svensson - 9 januari 2017 21:48

 

Trött hasar jag mig upp för trappan in hemma o ställer ifrån mig kassen av varor som vägde så lite i affären men blev tyngre o tyngre o dunsade ner på hallgolvet minst 50 kg tung. Blir glatt välkomnad av två små fröknar – kan man känna sig mer älskad än just då??? På med koppel o direkt ner för trapporna igen med mantrat – du behöver inte gå uppför igen på flera minuter…. Flera flera minuter o ännu flera sekunder…. – det blev en andningspaus på ca 20 min, innan jag tog mig an trapporna igen. Småttingarna kastar sig glatt upp avsats för avsats, står svansviftande o väntar in mig innan dom skuttar vidare…

 

Bär in kassen för att plocka upp varorna, som tappat vikt o väger som i affären. Hmmm här ser ”tomt” ut… sneglar mot fönstret. Och oh ja, det var tomt… jätte tomt – helt tomt så när som på en stor tung kruka som stod kvar längst ut på ena kanten…. Men var är mina 4 orkidéer – 2 som blommade, 2 ampelliljor, 1 saintpaulia och elefantfoten som stod på piedestal precis under fönstret???

 

Där var dom… i soffan, på golvet – den ytterkrukan hade gått sönder, den hade ju ramlat ner mot betong… jord o bark överallt – blommorna tilltufsade o en orkidé utan blomsterstängel.

 

Om vi säger såhär… lika älskad som jag kände mig när jag kom hem – lika ”jag gillar inte ….” var min känsla just då…

 

Tittar på den röda o pratar högt – Vad sjutton har du gjort, vad har du i fönstret att göra???
Vilket resulterar i blicken – Va, vad är fönster??? Ahhh du menar dom där fyrkantiga sakerna på väggen, näää där har jag inte varit….

Jag fortsätter högt – Ja för det är så att tussen inte kommer upp i soffan – den är på tok för hög, så det finns bara en här som klarar det….
Resultat gav blicken – Ja men jag har inte gjort något, dom attackerade mig, oss båda, eller hur – menande blick mot vita tussen som står lite bakom mig. Dom kastade sig bara rätt ut från… vad var det nu, fönstret – ja så var det, fönstret. Dom kastade sig o vi hann inte rädda dom…. Vi försökt, verkligen jag försökte till o med hoppa upp i soffan o hindra dom….

 

Efter skakande av filtar, dammsugning, plockande o torkande är nu växterna tillbaka i sina krukor om än med lite för lite jord – får fixat i helgen. Dom ser lite tilltufsade ut, men överlever… möjligen en orkidé ser lite väl trasig ut – vi får se hur det går med den. Får fundera på hur jag gör nästa gång fröken är ensam hemma – för mina blommor vill jag ha i fönstren men jag vill ha dom hela också….

 

Efter att ha pustat ut lite, så tänker jag att nej detta ska inte få stoppa mina planer för kvällen – här ska det börjas med kortare workout-pass – så då sätter vi igång ett o tar ut lite frustration på det sättet…. Då är hoppetossan direkt med på noterna o tycker att det här, det var riktigt jätte skoj ju – vi gör det tillsammans matte, vi hoppar o skuttar, jag är med, jag peppar – hej o håå… skutta på nu – jätte jätte skoj – ett två ett två *ler*…. Medan tussen lite förstrött tittar på o menar att det där är under hennes värdighet – bete sig sådär…. Näää tack jag tittar istället på er två. Säg till sen när det är dags att ta en promenad igen.
En promenad vi nyss blev klara med, jag har duschat, först hundarna för fy fan vad skitiga dom blir när det är sånt här väder – sen mig själv, sitter inlindad i gosig filt, nytvättat hår, tända ljust i massor – härlig stämning här hemma – sitter i skräddarställning framför datorn, med en hund snuffsande på  varje sida – nöjda o belåtna. För stunden – vi kommer hinna med att skita ner oss en vända till innan det är dags att krypa ner o sova för natten – ja dom alltså *ler*

 

   

 

Och jag har för stunden glömt blommorna o allt extra jobb som fanns när jag kom hem…. Nu njuter vi bara av kvällen – dom sover sött o jag funderar (på det här med kärlek, älska, må bra, vara lycklig) *ler* o småtittar på någon film jag inte ens vet vad det är….

 

 

 
 
Ingen bild

Lotta

9 januari 2017 22:03

Går inte vara arg länge, bruna ögon tittar lite på en så smälter man direkt *L*

Svensson Svensson

10 januari 2017 00:40

Nej det är svårt då *ler*

 
Annie

Annie

10 januari 2017 13:45

Ja det är väldigt svårt att vara arg på dem lurviga vännerna ;)
Bara dem tittar på en så smälter man och då är allt förlåtet haha ;) *ler*

Förstår precis ;) vi brukar ju vara kattvakt lite då och då åt 2 kissar och speciellt den ena kissen är väldigt bra på att hitta på hyss och välta saker ;)

Sv: Tack så mycket! Det värmer ska du veta<3

Kramar**

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

10 januari 2017 22:01

Det går bara att vara arg korta stunder *ler*

Kramar

 
Ingen bild

Jenny

10 januari 2017 20:11

skrattar så tårarna rinner när jag läser dit inlägg, känner igen det där så väl, men det går ju absolut inte att vara arg länge *s*

Svensson Svensson

10 januari 2017 22:02

Nej man försöker o då menar jag verkligen försöker... men det går bara inte *Ler*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards