Direktlänk till inlägg 6 november 2016

November horoskop

Av Svensson Svensson - 6 november 2016 19:15

 
 
 
Visserligen har det gått några dagar på månaden - men blev lite förtjust i vad just detta säger om min (ja ja alla stenbockars) månad. Och jag läser gärna o tar mer än gärna till mig det positiva...
 
 
 
 

Novemberhoroskop STENBOCKEN

I början av månaden finns en bra känsla för att samarbeta och interagerar med andra istället för att tänka att man klarar sig bäst själv. Med så mycket fokus på andra är det mycket möjligt att du under novembers första tio dagar får nyheter som berör hur du samverkar med andra exempelvis i en grupp eller klubb du tillhör. Om du länge har tänkt på att starta en verksamhet som kräver sitt följe på exempelvis Facebook eller Instagram, är den här nymånens energier som du ska använda dig av! Passiva inkomster via nätet är exakt vad den här nymånen skulle kunna hjälpa dig med. Agera så nära nymånen som möjligt och se vad som sker under det kommande halvåret. Då kulminerar din satsning  i ett resultat i enlighet med dina ansträngningar. 
 
 
  
 
 
Från den 9 november sätter alla typer av frågor kring din ekonomi igång. Ta gärna emot dom tips du får o var gärna lite mer stridslysten när det gäller saker som handlar om ekonomin. Megafokus på dina pengar i november alltså!
Fullmåne i Oxen 14 november g Runt den 14 november är det en bra tid för avslut gällande ett kreativt projekt som du startade efter den 6 maj i år. Det är troligen nöjesbetonat. Nu är det dags att bestämma sig för hur detta ska fortskrida. Är det dags att avsluta ett arbete gällande skrivande, sång eller annat kreativt skapande? Det femte huset där fullmånen äger rum är även förknippat med fertilitet och berömmelse! En graviditet eller en ”graviditet” med ett kul hobbyprojekt kan börja ge födslovärkar nu.
 
 
  
 
 
Solen flyttar in i Skytten 21 november och lyser upp ditt tolfte, spirituella hus. Det kan bli en mycket introvert månad från och med nu och fram till din födelsedag. Det är som om du samlar dig och hittar krafter inom dig, kanske via meditation, spirituell litteratur eller dina egna nattliga drömmar.
 
 
  
 
 
När din födelsedag sedan kommer är det din årliga astrologiska födelsedag och du får en chans att sätta ned helt nya frön i jorden inför det år som väntar dig. Lyssna till din intuition, våga tänka i nya banor och följ din magkänsla. Det tolfte huset uppmanar dig till att djupandas och satsa på återhämtning. När du sedan lyfter blicken ska du våga tänka utanför boxen. Nya livsperspektiv väntar dig och de kan förändra hela din värld.
 
 
  
 
 
Det är en utmärkt period för att praktisera lagen om attraktion. Tror du på tankens kraft, satsa då på att visualisera och affirmera denna månad! Nymånen den 29 november äger rum i just detta hus och Skyttens tecken, använd nymånens nystartande kraft i enlighet med dina drömmar!
 
 
  
 
 
Gillar texten på bilderna - sammanfattar mig på ett bra sätt *ler*

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards