Direktlänk till inlägg 1 oktober 2016

I tisdags – ja jag vet jag är lite sen – men bättre sent än aldrig.

Av Svensson Svensson - 1 oktober 2016 13:32

Då tog jag mig en behövlig paus i flyttandet o gick på puben – ja tänk, jag på en pub. Tror aldrig det hänt… disco, krogen… men nej aldrig en ren pub, med just den där känslan från Storbritannien ska fångas o förmedlas. Kan bero på att jag inte är en öldrickare o inte heller haft någon som dragit iväg mig dit *ler*.

 

Men nu var det då dags – blev inbjuden av en kollega (o min massör) som också är otroligt aktiv med massa trevliga idéer för ortens musikaktiviteter. Och tänkte att va sjutton, jag var ledig den kvällen, en annan kollega o vän var ledig – hör inte till vanligheterna att vi är lediga samma kväll nämligen. Så nu passade vi på – bokade bord i god tid (vilket nu påminner mig om att det ska bokas bord till kommande kvällar.

 

Det var musikquiz med buffé – inte för att varken jag eller min kollega är så bra på det här med musik – vi gillar att lyssna o kan nynna med i det mesta – men sen kommer det där, artist, låt, årtal osv … det ska man kunna på en kort liten snutt av låten – nja… men spelar roll vi hade en trevlig kväll.

 

 

 

 

Det började med att vi träffades hos mig bland alla lådor o hon överraskade med att ha med en flaska rosa bubbligt att skåla i för nya lägenheten. Ja så var det då detta – glas *ler*… men vad då, det flyttas, man tager vad man haver… så mugg o plastbehållare fick fungera – allt går om man vill. Det var gott o det var skoj o så fick jag skåla in mitt nya hem – inte fel allt. Men kommer ordna något lite för flera senare – utan lådor överallt *ler*

 

Riktigt god buffé – det jag saknade – hade kunnat byta ut revbensspjällen mot lite tacokryddad köttfärs  - går bra att ösa upp med ”chipsen” men behöver inga skal… men det hade varit gott till guacamole o salsan… så om jag ska ge dom ett tips för att förbättra buffén så är det just den lilla detaljen.
Man blev lagom mätt, det var gott, riktigt gott – kanske för att jag var hungrig *ler*

 

 

 

 

Musikquizet då, hur gick det – får jag hoppa över den detaljen??? Nej förstod nästan det – det var skoj att gå på puben o inte bara sitta vid bordet o dricka – det var skoj med olika musikfrågor – som gav olika musik att nynna o sjunga med i. Och ja då vi kände igen ialla fall 80% av låtarna o artisterna – men få ur oss namnen är en annan sak – men som sagt vi hade trevligt o vi vill göra om det. Vi är inte så tävlingsinriktade säger jag o ler samtidigt som jag håller fingrarna korsade bakom ryggen – för jag har redan tingat på två av våra musikkunniga kollegor, så dom två killarna ska med oss som lag nästa gång. Inte ett dugg tävlingsinriktad eller hur?? Nääää bara att vi sa ha det trevlig på flera …

 

Men tyvärr så fick jag allergisk reaktion, nästan chock där ett tag under kvällen o quizet – lättad att det inte kom en fråga till med samma tema för då hade jag nog blivit tvungen att skickas till akuten *ler*…. Men det räckte med kliande utslag denna kväll…. O det var dansbands låtar, frågor med dansband…. Hua så allergisk jag är mot dom – det blir reaktion direkt *ler*… helt sönderkliad på armarna ju ….

 

Ser faktiskt redan fram emot nästa gång – ska blir riktigt riktigt skoj att komma ut lite… 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards