Direktlänk till inlägg 26 augusti 2016

Appar i mobilen

Av Svensson Svensson - 26 augusti 2016 13:00

Det här med appar, det är inte alls min melodi, jag har lite svårt för att installera massor av olika appar för olika saker. Vet att en del har sida upp o sida ner installerade. Jag har nog med alla appar som redan finns där när man köper sig en ny mobil – man får inte välja själv vad man vill ha, vad man använder osv… o jag använder inte 75% av dom som redan fanns med.

 

Men så självklart finns det ju bra appar som jag kan ha nytt av – jag har ju en del spel installerade, det är ju appar, o ja jag har nytta av dom – bra sätt att fördriva tiden med, spela liten stund. Men jag spelar inte riktigt som andra… tror jag ialla fall. Nej jag spelar tills det blir för svår nivå, då man stampar på ett ställe o behöver för att komma vidare massor av tålamod o göra om nivån 110 ggr innan man kommer vidare eller köpa extra tillbehör/hjälpmedel, då när jag kommer dit, då av installerar jag spelet/appen o installerar den igen för att börja om *ler*, då går det lätt o jag kommer framåt, jag fördrivet tiden o har lite lagom skoj samtidigt…

 

Sen finns ju nytto appar som är bra att ha – som swish – ja jag skaffade med stort motstånd….
Och några appar som mina barn rekommenderat – några tränings program – appar som har korta program att träna – var man än är kan man ju säga då mobilen alltid är med *ler*. Jag har provat dessa under sommaren – cardio (hemskt) o yoga (måste bli bättre på att använda det för jag är stel som ett kassaskåp). Och jag tycker dom här apparna är bra, så visst jag erkänner, appar kan vara bra

 

Sen har jag  den ”gamla” RunKeeper installerad, ser att jag använt den sen 2011 – oj så tiden går fort… o det avslöjas direkt hur upp o ner jag varit i mitt användande av den appen *ler*… saker sparas o finns kvar som bevis – som vilket år den inte använts alls ….
Nu trivs jag bra med den – den fungerar jätte bra att mäta upp sträcka o tid jag är ute o promenerar, har ju börjat ha den öppen bakom Pokemon Go – så ser jag hur långt vi gått när vi varit ute …  det är ett bra sätt för mig att peppa mig själv, se listan bakåt i tiden o se att jag varit aktiv några dagar varje vecka. Visst jag har satt upp ett mål, att gå ett visst antal km tills sista september, det är 5 veckor. Ganska låga mål, men det är bättre lyckas o känna att man gjort något bra än att inte klara målet… det är lite för deprimerande.

 

Men så sa en vän till mig att det kan vara bra med en stegräknare – att se allt det där andra man gör under dagen som inte mäts upp. Det i sig kan vara uppmuntrande att röra på sig lite mer, för att få några steg till, o några till… hitta lagom mål där med att se när man inte är ute o går några km o har RunKeeper som mäter.
Men jag vet inte alls vilken app jag ska välja då – så nu frågar jag – har du någon app du gillar, någon app som har hjälpt dig – inte app som räknar kalorier o noterar kosten – det är inte det jag är ute efter utan mer en som mäter steg. Eller är det bättre att skaffa sig en stegräknare att ha i fickan eller i byxlinningen – fungerar dom bättre än mobilen?

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards