Direktlänk till inlägg 25 augusti 2016

Va bra det är när man kommer på saker...

Av Svensson Svensson - 25 augusti 2016 14:24

... lite bättre sent än aldrig. Eller man kan säga - man lär så länge man lever *ler*, det stämmer ju eller hur, man slutar aldrig lära sig. Speciellt lär man av misstag har jag lärt mig av någon konstig anledning, o ja man lär sig men ändå gör man vissa misstag om o om igen, antagligen med tanken att det ska vara annorlunda denna gång.

 
Det bästa är när man kommer på något som faktiskt är bra, som gör att man blir glad, man märker att det där jag tänkte var inte så dumt, eller det var rätt, nu kan jag göra såhär istället, eller akta mig för att göra på ett visst sätt.
 
Idag så ser jag en liten annons om att en produkt reades ut - den hade kostat nästan 300 kr, dom reade ut den till ca 150 kr. Och på bilderna ser det ut att vara en “stor” variant. Det är en liten väska som man kan ha i en större handväska för att hålla lite ordning, lätt hitta sakerna.
När jag köpte den här väskan så inom mig såg jag en bild av en större variant, en som jag redan har i en annan väska o som jag verkligen gillar - ville ha liknande i andra väskor. Så jag beställde 2 st. Men så besviken jag blev när dom kom hem med posten - dom var små, lite som små necessärer, med massa fack - alltså läggs både in i en garderob. Jag blev som sagt besviken det var inte alls som jag ville eller hade tänkt mig.
 
Idag när jag ser priset så kan jag ialla fall vara nöjd över att jag gett mindre än 20 kr/st inkl frakt för mina - o ser att om jag betalt fullt pris eller som nu rea med över 50% så hade jag känt mig grymt lurad - även om jag fått skylla mig själv, man kan läsa måtten o ta fram måttband för att mäta upp o se hur stort det är om man inte direkt ser måtten o vet hur stort det är..... För 20 kr är inget alls mot detta pris....
 
Och till det så har jag en väninna som faktiskt använder sin, hon har också köpt med samma bra pris som mig *ler* o då ser jag hur många bra småsaker den ändå håller ordning på i själva stora väskan... som nu när vi är ute o jagar pokemons på nätterna - bra att lägga powerbank, sladd o mobil i för att lätt komma åt. Jag får ont i arm/axel av att hålla i den hela tiden. Men den försvinner ju ner i väskan bland allt annat *ler* ja ja jag vet vi tjejer har för mycket saker i våra väskor - men det är måste o bra-att-ha saker som inte går att vara utan.
Så nu har jag plockat fram mina små “besvikelser” o ser att dom är inte så tokiga ialla fall... bara packa ner saker som ska med i varje - en för våra promenadkvällar, en för jobbet eller bara vardagliga väskan... Vem vet kanske jag om någon vecka kommer tycka att mina små “bevikelser” som legat undanstoppade är underbara små uppfinningar som jag inte kan leva utan.
 
 
   
 
 
Men visst ser den ut att vara lite större - inte “bara” 28,5 x 18,6 x 8,5 cm...
 
 
 
Kikar lite på mina mål fram till sista september - att komma ut o röra på mig mera - o framför allt för att själv peppas, se vad jag gjort - kika på programmet jag har i mobilen o använder - använt sen 2011 till o med... RunKeeper. Att jag redan gått 25% av det jag satt upp som mål - härligt, allt annat blir en härlig bonus.
 
Sen såg jag en artikel som gjorde mig ännu mer positiv till andra planer jag har för att förbättra min egen hälsa - för det är ju just det som det är. Investera i mig själv, min egen hälsa.....

 

 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards