Alla inlägg under juli 2016

Av Svensson Svensson - 19 juli 2016 08:55

Så jag ser fram emot helgen - det kommer bli en "tuff" helg tidsmässigt, det ska klämmas in massor på helgens, som jag ser det nu, få timmar. Men det kommer bli jätte skoj.

 

Jag får besök, alltid lika trevligt, min syster kommer ner på fredagen, det blir prat, mat, jobb - ja tyvärr, men allt går om man vill, sen sova.... för att lördag rulla mot Västerås. Där vi kommer tillbringa dagen med lite allt möjligt, vi kommer försöka hinna med så mycket som möjigt innan vi tar o besöker SM. 

 

Sen kommer även på lördagen min väninna från södra delen av landet upp på lördagen, så fortsätter även söndagen men massa trevligt umgänge o mer hundar... 

 

Själv funderar jag på något smarrig att äta - vilket blir ett lätt svar.... chop chop fredag o shushi lördag *ler*.... jag har enkla vänner...

 

 

Av Svensson Svensson - 19 juli 2016 04:59

Måste ju prova silver lacket med mirror effekt.

Så bort med det rosa på nagelns toppar - lät dekorationsblommorna längst ner vara kvar). Sen på med silver ... tycker nog inte man kan säga mirror effekt - men helt klart matt krome.

Inte det roligaste lacket att måla med... men får sitta någon dag sen ska jag prova något annat,  nya roligheter ramlar in med posten *ler*

 

 

 

 

 

Tog o petade lite bling också... 

 


 

 

 

 

Lacket jag provade var...

 

 

 

 



Av Svensson Svensson - 19 juli 2016 01:01

Igår var det första gången jag verkligen kom i kontakt med detta nya Pokémon. Jag har ju mer det som minne från det att mina barn var små, dom samlade. Men nu var det något helt annat. 

Jag mötte upp en väninna som var helt inne i detta o jag var med runt en sväng.

 

Så idag eller det kanske ska vara mer rätt att säga - i förrgår o sen igår, klockan har ju faktiskt bytt dygn. 

Ja alltså då igår när jag jobbade kom flera o tyckte - men klart du med ska.... så jag laddade hem, tänkte det skadar ju inte - o ska jag nu ändå ut o trava runt med min väninna så... tja varför inte.


Men jag kan säga såhär att mobilen slukar batteri när man har både Pokémon Go o Runkeeper igång *Ler* o jag är totalt urusel på att "skjuta, kasta bollar" eller vad man gör, på dom här figurerna som kommer fram här o var....

 

Jag kommer nog vara lite aktiv när jag ändå är ute o går, med min väninna *Ler* Ensam kommer jag nog vara lite för slarvig o glömma - jag har ju musik o Runkeeper igång... 

 

Jag kan på ett sätt se det hemska i att något sånt här kan så snabbt dra med sig så många i ett nafs, hur påverkbara alla är. Men jag kan också se fördelen med det - dom som normalt sitter inne o ugglar vid datorn kommer ut o rör på sig. Det är ju aldrig fel eller hur? Och då blir det att man umgås irl istället för chatta via dator eller mobil. Och det är ju inte heller fel.

Jag ser hur det brett det är i åldersgrupper - hur det dagtid är familjer som är ute o går, hur det är lite större grupper av vänner som kommer ut tillsammans. En del eller ja dom flesta har mobilen igång, men några verkar bara gå med o småprata. 

 

Sen märker man hur grupper av personer börjar prata med varandra - ni vet lite som att rasta hunden - man pratar med varandra för man märker att man har samma intresse. Och det gör att det inte blir stora glapp mellan människor som är ute o rör på sig - nej man pratar med varandra istället o det är ju inte heller fel. 

 

Spelet/appen verkar ju inte heller vara så att man konkurerar med varandra utan man har nytta av att hjälpa varandra  - vilket är bra det med. Så blir det ännu mer viktigt att ha kontakt med andra som spelar - visa o hjälpa varandra.

 

Som med allt finns det för o nackdelar - jag ser båda men än så länge så ser jag nog ändå mest fördelar. Man rör på sig, o det är en hel del kilometrar som man går ganka fort för att man pratar med andra man går tillsammans med. Man är ute, frisk luft har aldrig skadat någon o man umgås, pratar, vem vet kanske till o med hittar nya vänner.

 

Men jag antar att det kommer bara ta någon enstaka vecka sen så är det slut på alla grupper o masshysteri av spelande, gåendes personer... det brukar ju vara så... det skoja tar snart slut o bara få är kvar.

 

 

 

Av Svensson Svensson - 18 juli 2016 09:15

Nu vet jag inte alls om det är det dom tänk sig använda denna glasskiva, men jag tänker mig att man kan gravera på glaset till tavelramar - antigen som en egen tavla med bakgrund som framhäver, eller för att göra lite "mer" runt bilden man har, använda en smal enkel ram o så dekorera på glaset. Eller kanske det är en fönsterruta - skulle vara lite snyggt att ha ett litet fönster graverat. Som t ex ha ett tätt motiv, som det är mycket "vitt" på som badrumsfönster om det är klart o litet. 

 

Ja det finns helt klart inget stopp på vad man kan göra om man bara har fantasin. 

 

Här det enkelheten som jag blev förtjust i .... 

 

 

Av Svensson Svensson - 17 juli 2016 21:45

Dom här var så snygga att jag känner "vill-ha" - så snygga så eleganta så sofistikerade.

Det här är något jag lägger på listan över vad jag ska skaffa för produkter för att prova själv *ler*

 

 

Av Svensson Svensson - 16 juli 2016 20:37

Då o då blir man glad, ni vet sådär så att man blir varm i hjärtat. Man vet inte alltid hur man ska beskriva känslan. Jag säger att jag blir varm i hjärtat.

 

Så känner jag just nu, sitter på jobbet, ikväll/natt är det växeln som gäller - o känslan jag har när kollegor tittar upp, o när dom hjälper till, när dom ställer upp... kommer från igår natt också denna känsla. Då blir jag så otroligt glad o tacksam - att jag haft lyckan att hamna här, få jobba med dessa helt otroliga människor - får lära känna dom.

 

Många pratar om förmåner dom har på arbetsplatsen - det kan vara rabatter eller något sån - jag säger att jag har fått den finaste förmånen man kan få på en arbetsplats o det är någon som inte går att köpa för pengar, det är ovärderligt - det är just att få ha sånna här underbara människor som arbetskamrater. DET är den finaste förmånen man kan få....

 

Ibland så vill jag bara krama om dom hela högen på engång - men jag har inte så långa armar så att det fungerar *ler*

 

 

Av Svensson Svensson - 16 juli 2016 18:45

Ja kan man inte få skorna så.... *ler*

 

Har kikat på flera filmer med tips på hur man ska göra naglarna som skorna - med röd undersida.

Jag fastnade för just denna för att jag tror att det är det i längden snyggaste o hållbaraste - om man nu inte har egna långa naglar för då får man snällt sitta o måla även under sidan, men jag tror inte att det blir lika snyggt i längden - men klart det är lättare att ta bort om man vill det.

 

Här tycker jag att det är synd att hon inte tar svart som topp, det är ju så jag tycker att dom snyggaste skorna är... svarta med röd undersida. Även om dom finns i beige o andra varianter också... 

 

 

 

 

 

 

 

Av Svensson Svensson - 15 juli 2016 14:15

Jag dras till att titta på hennes videoklipp, hon har så många härliga idéer o hon är otroligt duktig - kreativ kan man kalla henne. Inte bara motiven utan hon blandar färger på olika sätt för att få just det där hon vill ha... hon anväder allt möjligt. 

 

Men jag har till o från lite svårt att lyssna på henne - det är, jag vet inte, flamsigt, eller oseriöst på något sätt. Försöker sätta fingret på vad det är jag inte gillar, men kan inte få orden på det - mer än känsla - men hon är så duktig att jag står ut *Ler*

 

Robin Moses, nail art.

 

Här leker hon med ganska neutralt vitt i olika nyanser o målar på fri hand, sätter lite glitter o voila - bröllopsnaglar *ler* - nja, går bra att ha annars också. Snygga är dom helt klart.

 

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards