Direktlänk till inlägg 28 juli 2016

Mat som kan hjälpa till om du vill bli av med oönskade kilon

Av Svensson Svensson - 28 juli 2016 12:15


Det finns mat som är dåligt att äta när man vill bli av med kilon, sen finns det mat som man inte ska tveka att äta, saker som man kan ta istället för. Och dom är nyttigare o kan hjälpa till att få bort dom där kilona.
Självklart ska man inte tro att bara det där att äta vissa saker ska hjälpa en att tappa dessa kilon, självklart får man också ta bort den mat som gör att kilona ökar. Men tar man bort dom, äter bra utbytes mat o samtidigt börjar röra på sig lite så kommer kilona försvinna. Det är bara det där att hålla ut, orka stå emot det där ”elaka” – få nya favoriter o nya vanor i livet.

 

Här är några tips om vad man kan äta som gör att kilona kommer ramla bort en efter en…

 

Grapefrukt

 

Detta är mer än frukost mat - det är en viktminskning jumpstart! Förutom att den är packad med C-vitamin och fibrer, ökar denna citrusfrukt viktminskningen.
En studie visade att personer som åt en halv grapefrukt med varje måltid förlorade 1.6 kg, medan de som drack en servering av grapefruktjuice tre gånger om dagen förlorade 1.4 kg. Många människor i studien förlorade mer än 4.5 kg - utan att göra några andra kostförändringar. (synd bara att det inte nämns över hur lång tid)

 

 

 

 

 

 

Nötter

 

De enkelomättade fettet som finns i nötter kan hjälpa bränna fett och som alla fett, de hjälper till att hålla dig mätta. Innehållet av fiber, protein och fett hjälper till att hålla hungern borta och ge kroppen energi.
Behöver du en snabb frukost? Grekisk yoghurt med en handfull mandlar och skvätt kanel. Ingen tid att äta lunch? Ta en kopp grön te och ät några cashewnötter. Gjort för mycket för middag? Använd överblivna quinoa, lägga valnötter och avokado och du har lunchen klar till dagen efter.

 

 

 

 


Chili pulver

 

Kryddig älskad och att glädjas åt. Capsaicin, en antioxidant som finns i röda chilipeppar, har visat sig bromsa aptit och öka din ämnesomsättning. Strö cayennepeppar på dina ägg till frukost, på salladen till lunch, på salladen sida vid middagen och även ha lite i ditt citron vatten...

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards