Direktlänk till inlägg 26 januari 2016
Blanda ihop ingredienserna till degen. Ställ gärna in degen i kylskåp innan den trycks ut i en pajform. Förgrädda ca 8 min i 200 grader. Låt svalna.
Kärna ur oliverna och strimla de soltorkade tomaterna. Halvera körsbärstomaterna och tärna fetaosten och lägg i skalet. Vispa ihop mjölk, ägg, vitlök, salt, peppar och basilika. Häll äggstanningen över blandningen i pajformen. Grädda i ca 40 minuter i 200 grader.
Servera med en krispig grönsallad.
ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"... Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...
https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
|||
|