Direktlänk till inlägg 25 januari 2016

En speciell känsla

Av Svensson Svensson - 25 januari 2016 01:02

Eller rättare sagt flera speciella känslor har varit en del av mina sista dagar. Det har varit mycket på många sätt, det har varit en del ”ups and downs”. Men så är livet, det gäller bara våga visa alla sidorna av sig själv o lära sig göra det på ett bra sätt. Samt lära personer runt omkring som är kanske mer vana vid att inte se mig så öppen med hur jag mår… kanske det också ibland blir lite ketchupeffekt – men det är så det blir o jag jobbar på det där med att hitta en bra balans.

 
Framför allt just nu ta till mig saker jag lärt mig sista månaderna, på olika nivåer – mig själv, mina känslor… ta det till mig blanda ner det i det här som är ”jag” – personlig utveckling. Har fått kontakt med en gammal väldigt kär vän, jag tror han kommer bli guld värd för mig just nu angående detta, o kanske jag kan vara till hjälp åt andra hållet också…
 
Jag har aldrig varit så frustrerad som jag är just nu *ler*…. Det är många känslor som far runt i kropp o knopp. Vill så mycket, så otroligt mycket… men allt har sin tid, allt får ske stegvis… Den här frustrationen är inte enbart dålig, den är ganska trevlig också – lustigt nog så är det så, den är både negativ o positiv på engång. Och den är en utmaning o jag ser framåt med glädje. Och det sker saker som blir en effekt av den här frustrationen...
 
Igår, ja då satte jag på mig min rosa fluffiga offerkofta o kröp ner en stund för att bara tycka synd om mig själv – man får det ibland, det är faktiskt tillåtet så länge man inte fastnar i det o stannar kvar… ja för en del trivs lite för bra i sin kofta… jag vet att det tar inte många timmar för mig, så kommer den vara för varm o klia, då åker den av.
 
Först försvann Tita, o så jag saknade henne – hon har varit så otroligt mycket sällskap för mig, mer än jag trodde. Kanske jag ska se över det här med att skaffa en liten egen bortskämd… hade gärna haft henne kvar här ett tag till, tills jag själv mår lite bättre… det är lite mer okey att prata med en hund än med ingen alls. Blir inte lika ensamt med ett djur här hemma.
 
(Kunde inte låta bli det här mjukdjuret .... se det är ju rosa -
finns det inget levande djur att krama o prata med får jag ta ett annat...)
 
 
 
Sätter mig vid datorn, för att leka lite med bilder – photoshop uppdaterades – vilket ju ska vara förbättring. ICKE – säg aldrig förbättring när det är försämring – nu hittar jag inget alls – inte något verktyg av dom jag använder…. Det är bara så irriterande o jag blev så …. *censur*. Försökte få till det men gav upp – till slut sände jag ett mail om hjälp … Har en gammal kär vän (en annan) som kan det här med photoshop… så tänkte att kan inte han så kan ingen hjälpa mig. Fick svar idag – nej han visste inte heller hur man skulle göra…. Efter detta kommer jag aldrig mer ha program via nätet, nej köp programmet o installera säger jag. Får andas lite, ta o se vad jag kan göra åt det hela – om jag kan hitta hur jag ska göra… har jag tur får jag lite hjälp… av någon, sitta tillsammans o fiffilura lite, det brukar bli bra då
 
Sen så börjar en örat göra så förbaskat ont – bara konstatera det är dags för ”simmaröron” igen – det är inte skönt, det gör förbaskat ont. Men man ska hitta det positiva i allt o det är väl att det är mitt höger öra – alltså mot kunderna så jag slipper höra massa *ler*… Fick ett tips av en arbetskamrat i natt om att det går att köra öronspray på apoteket mot detta – så det ska jag köpa imorgon o hoppas att det hjälper. Tyvärr kan jag nu inte sova på den sida jag helst vill sova på, det örat gör för ont.
 
Tände adventsljusen för sista gången, låta dom brinna ner helt – för att få bort hela kransen från bordet, ja det sista som har med julen att göra – ljusen brann på så fint… till slut slocknade alla. Jag tänkte mig inte för, borde ha kollat ordentligt om stearinet var stelt, jag bara tittade snabbt o det såg ut att vara okey. Så jag tog o flyttade iväg den – skulle jag inte ha gjort – röd stearin rann ner på bord o golv…. Bara släppte allt – gick ifrån det – det där får jag ta sen var tanken…. Och det gjorde jag när jag kom hem i morse – o det blev så fint – all stearin försvann, inte ens så att det röda blev kvar – TACK min H2O-mopp *ler*
 
(Nu är julen borta o även allt rött stearin :) )
 
 
Tar mobilen för att kika på ett sms som kom – vad ser jag då – jo svart svart – ja inte så att den slutat fungera – nej bakgrunden var svart. Jag som haft en fin bild på en svart panter där… den vill jag ha där – kikar för att se om jag bara kan göra om inställningen – antog att det blivit något där…. DÅ finns inte bilden kvar på mobilen länge….
 
NU kom tårarna, NU kände jag mig ensam o NU gav jag upp – jag tog på offerkoftan o la mig i sängen…. Då ringer en nära underbar väninna o men efter ett tag så säger jag ärligt, jag orkar inte prata, jag ska vila o tycka synd om mig själv ett tag innan jag ska till jobbet…. Det är inte så ofta jag säger att jag inte orkar prata för att jag själv inte mår så bra. Jag måste ha låtit väldigt väldigt nere – gett upp-röst. För det tog inte lång tid så knackar det på dörren.
Vad ska jag säga jag har verkligen underbara härliga människor runt omkring mig… jag … ja det finns inte ord *ler*. Jag älskar er så otroligt mycket, finns inte ord för hur tacksam jag är över er… <3 Och jag har märkt att jag har fått en stor utökad skara av er som jag kallar mina närmaste, ni som jag verkligen verkligen älskar - det är verkligen något jag är så glad över.
 
 
(minst en snölyckta måste jag bygga varje år, gäller passa på när det finns kramsnö)
 
 
 
Nu ikväll hade jag en ledig natt *ler* helt otroligt... så jag kopplade av med musik, lekte med bilder i ett annat photoshop, jag har byggt en liten snölykta idag så tände ljus i den - vardagslyxnöje... Njöt av lite god starkkryddad mat o en god efterrätt... sen väntade dusch o sen tidigt i säng, sova. Men nu har då John Blund missat mig igen eller fått slut på pulver så jag fördriver timmarna på annat sätt.
 
 
 
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards