Direktlänk till inlägg 25 december 2015

A cappella sång av yppersta kvalité

Av Svensson Svensson - 25 december 2015 16:05

 

*skrattar glatt* ja jag fick precis höra en snutt exklusiv sång, a cappella av ”Ja må hon leva” i mobilen. Min syster, hennes man o två barn hade varit ute o kikat lite i affärer o på vägen hem kom dom på att dom måste ju sjunga för mig, inte ska jag få slippa vacker sång på min dag. Det gav mig ett stort leende i hela ansiktet – det var otroligt gulligt av dom. Och det kom precis rätt, jag avnjöt min födelsedagstårta o hemma gjorda mozart kulor - stora dottern hade gjort dom själv, helt otroligt goda :)
Men kanske tur jag inte var bakis *ler*

 

 

 

 

Annars har jag tagit det lugnt, sitter med en tårtbit, njuter, varit ute o ätit thaibuffé med mina tjejer. Som alltid lika gott, men jag undvek sushin, kommit på att den där lite mer allmänna sushin som finns såhär inte duger längre, inte sen jag smakat den som går att få på Mogges Sushi o Café… mmmm dit måste jag ta mig snart igen.

 

 

 

 

Min väninna la ut en bild på en riktig snygging – att jag fick den idag på min dag… jag väntar otåligt *ler* o kommer han inte fram vet jag att någon har snott honom på vägen – då får hon sända en ny, eller nej hon får leverera honom så ingen norpar åt sig även honom på vägen ;)

 

Tidigt på morgonen fick jag också ett paket av min väninna – åhhhh tänk att någon fler än jag förstår sig på det här med att det är halva nöjet att göra fina paket… så vacker paket, så där att jag får svårt att öppna det, förstöra… men nu är det ju det man ska göra så bara hugga tag i det – då kom jag på att det VAR svårt att öppna det…. Var tvungen att använda saxen mer än en gång o både klippa, peta med o skära… helt klart inte bara ett vackert paket utan också ett inbrottssäkert *ler*. Men det var värt mödan, en vacker almanacka med så fina bilder o härliga tänkvärda texter – lovar dom kommer jag terrorisera med här under året som kommer *ler*.

 

 

 

 

 

Fått så mycket fint dessa två dagar, smycken (kan aldrig få nog av ringa, armband, halsband o örhängen), lampa (underbar) gosig filt, Minions duschkräm o lipbalm, orkidée, stickad tubhalsduk ( handarbete av min väninna), ett mail som fick mig att sitta med tårar i ögonen, så fint så…. Har verkligen jag kunna vara till så stor hjälp….

 

Pratat en stund med ”älsklingen” även idag, han sjöng inte…. Synd hade varit skoj att höra.
Och hamnat i det idag igen – lova mig inget som inte är tänkt att hållas….
Jag vet att hatar är ett starkt ord, jag vet att man inte ska använda det o jag försöker att låta bli det mer än i nödfall, just när det ger mig en stark känsla o det enda som går att beskriva är då ett starkt ord…. Jag hatar det, jag hatar bli lovad något som sen inte hålls…. Jag tar det på tok för personligt just för tillfället …..

 

Så nu är jag laddad för nattens pass med mat sötsaker o vacker sång – kan det bli bättre???

 

Och sen fick chefen mig att gråta.... hittar följande på fb

 

Grattis på födelsedagen vi älskar dig "mitt namn"

 

Jag har helt klart hamnat på världens absolut bästa arbetsplats med så underbara människor att jag inte kan tro det är sant... *Ler*

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards