Alla inlägg under oktober 2015

Av Svensson Svensson - 1 oktober 2015 14:18

Ja man kan undra när jag frivilligt tar o åker o tvättar bilen - invändigt o utvändigt - för hand *ler*. Det borde vara en aktivitet jag gärna avstår ifrån lediga dagar, kan man tro, om man ser till hur ofta man under en vecka tvättar en bil - delvis eller fullständigt - hur man dammar av, putsar o fixar... Så att ta bilen idag o göra den fin på alla sätt, kanske kan ses som abstinensbesvär eller något sånt. Men icke, jag gillar faktiskt bara att göra det, väldigt avkopplande att tvätta en bil eller diska för hand.

 

Fin blev den ialla fall, men vet att vi kör den ikväll så kommer den vara dammig igen. Inte så smutsig som innan men det går fort att få en svart bil att se allt annat än nytvättat ut.

 

Så tog jag en promenad till andra sidan orten, till biblioteket. Det är en kulturvecka här just den här veckan, o där var det lite utställningar. Bland annat en med knivar gjorde av Riad Shoki, antar att det är någon lokal person om gör fina knivar o som kanske också håller i kurser. För vid utställningsmontrarna fanns även ”reklam” för kurser att göra sina egna knivar.

 

 

 

 

 

Sen har jag kört ett litet workoutpass, duschat o pysslade om håret lite med inpackning. Det var ett tag sen o det är verkligen skönt att pyssla om sig själv såhär utan press bara njuta o strosa runt.

 

Nu har jag krypit upp i soffhörnet, tagit fram penna o bok o författar lite – fick lite inspiration. Orden rinner på. Kanske är det dagens smoothie som gör det *ler* Den uppmuntrar ju – yes you can *ler*

 

 

 

Dagens smoothie är ”speedos: yes you can” – jordgubbe, banan o guava. Den var ungefär som den igår, okey men inte så jag kommer känna ett sug efter den. Ska vara att den är rosa *ler*. Men banan kände jag inte något av… 

 

 

 

ANNONS

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ itismadeby med Blogkeen
Följ itismadeby med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se