Direktlänk till inlägg 31 juli 2015

3 Saker Män Observerar Hos Dig Förutom Ditt Utseende

Av Svensson Svensson - 31 juli 2015 07:30

 

 

Det är råd från en man, som efter att ha läst om en kvinna som lagt ut massor o massor av pengar på operationer för att bli som en Barbi-docka – alltså såg förebilden över hur en vacker kvinna skulle se ut i en plats docka!!!!???
Det skrämde honom o han började fundera på vad det är som män vill ha, vad dom tittar efter hos en kvinna som intresserar honom. Saker som är så mycket viktigare än utseendet när det sen kommer till om han verkligen blir intresserad. För visst kan utseendet vara det första som attraherar oss hos en annan – gäller även oss kvinnor. Men det är aldrig sen det som gör att det utvecklas till något mer … o oavsett hur personen ser ut som man älskar så har man attraherats av den o den blir vackrare o vackrare när känslorna djupnar.

 

Det är ju också så att för eller senare så kommer också tiden ifatt oss alla – vi kanske får grått hår, rumpan är inte lika fast, liksom brösten… vad sker då? Är det då injektioner med botox börjar eller skönhetsoperationer… men samtidigt vet vi ju alla att har man inget annat att komma med än sitt utseende så kommer man inte så långt i området att ha förhållanden som djupnar.

 

Visst män är visuella det stämmer, o dom attraheras mer av det dom ser än vi kvinnor som attraheras av andra saker. Men man ska inte tro som kvinna att det här med att männen attraheras av det dom ser är samma sak som att det bara är ”hur snygg eller smal man är” – nej det här med visuella o vad som lockar en man visuellt  – vad han ser, kan lika väl vara vad han ser på ett annat sätt, alltså mer hur man rör sig, hur man ler o skrattar. Men det är ändå inte det viktigaste, det som gör om han fastnar för dig på ett plan där han vill veta mer om dig, vill fördjupa relationen.

 

Nej då är det helt andra saker som lockar en man, det som gör att intresset blir mer o du får mannens uppmärksamhet. Och det är 3 saker som han märkte var viktigare när han pratade med män om vad som fick dom att uppmärksamma o bli intresserade av en kvinna.

 

1. Förtroende.
En säker kvinna är en vacker kvinna. Hur en kvinna bär sig själv, hur hon talar, hur hon interagerar med andra, det är de saker som en relation redo man verkligen tar in om dig. Det är ganska svårt för en man att inte lägga märke till en kvinna som utstrålar självförtroende.

 

2. Sinne för humor.
”Pretty face” är lätta att få tag på, men vad som verkligen är uppfriskande för en man är när han möter en kvinna med en stor känsla för humor.
Studier har visat att något som är vanligt hos män är att dom dras till glada, leende kvinnor. Så med alla medel, skratta, le var glad när vi är runt omkring.

 

3. Intelligens.
Det finns inget mer avskräckande för en man än en vacker kvinna med en ärtstora hjärnan.
Hur visuellt stimulerande en kvinna än kan vara, faller attraktion fort när det inte finns någon mental stimulans ... eller någon annan stimulans för den delen. En kvinna som är lika smart som hon är sexig är en enorm tur på för en man, eftersom det låter oss veta att du har mycket som talar för dig än bara ditt utseende.

 

Förtroende, humor och intelligens och alltså de tre egenskaper som ger volym till en kvinnas personlighet. Även om du kan vara upptagen med att bekymrar dig över hur bra du ser ut för männen, är dom upptagna med att ta reda på vad som finns under fasaden – männen observerar -för att se om du är den typen av en kvinna som dom vill bara vill ha sex med eller den kvinna dom vill starta en relation med.

 

Så ett hett tips från männen är att nästa gång du bestämmer dig för att ge dig själv en make-over för att bättre attrahera mannen i dina drömmar: prova att arbeta på din inre skönhet istället, bli mer medveten om den biten.
Hoppa över skönhet spa och läsa en bok eller lära sig en ny färdighet som kommer att göra dig unikt attraktiv. Sann skönhet kommer inifrån och ut, så gör dig själv och dina drömmars man en tjänst – vill du förbättra ditt utseende för att attrahera en man – förbättra insidan, älska dig själv.



------------------------------------------------------


Jag omvandlar självklart allt jag läser till större områden, som här, det handlar ju om att vara singel o veta vad man ska satsa på för att attrahera en man - hitta en partner. Men tänker man lite längre så ska man inte sluta upp att tänka i dom banorna sen även när man är i en relation... inte tappa humorn, inte sluta utvecklas o lära sig mer, inte sluta flirta med både ord o kroppsspårk :)

 
 
Annie

Annie

31 juli 2015 12:28

Bra inlägg! Kul att läsa vad männen gillar ;)
Roligt att läsa att det inre är viktigast ;) *ler*

Sv: Tack så mycket! Vad kul :)

Hoppas du får en fin fredag :)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

31 juli 2015 13:54

tack, vi glömmer nog det där som är viktigast då o då...
sen har ju tanter som inte är så vackra utseendemässigt o sen också inte har ett uns av det andra heller svårt *ler*....

Jag ska jobba ;)

Kram

 
Ingen bild

Man

14 november 2016 01:55

Detta stämmer inte.

Svensson Svensson

14 november 2016 15:08

Intressant kommentar - för det är igen som säger - så här är det.
Det är saker som en man som hjälper kvinnor o män att hitta partners har kommit fram till när han pratat med dom - jobbat med dom - han har sett mönster...
Så det är inget som säger att det är så - det är däremot mönster...

Men antar då att du menar på att utseendet är det vikta o inget annat...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards