Direktlänk till inlägg 26 juli 2015

Min lilla syster är otroligt lyckligt lottad

Av Svensson Svensson - 26 juli 2015 07:00

 

Jag har haft en lång period där jag inte haft kontakt med min lilla syster. Under den perioden har jag till o från fått höra hur ”elak” hennes man är, att han varit ett dåligt val från hennes sida. Jag har ju inte kunnat säga varken bu eller bä, jag har aldrig träffat honom, inte pratat med honom…

 

Och just i dessa dagar när olyckliga saker gör sig påminda så är det så härligt att märka av något helt annat.

 

Nu har jag träffat honom, inte så att jag kan säga att jag känner honom. Vi har bara träffats kort. Men den känslan jag fått av honom o framför allt hans otroliga omtanke om sin fru, min lilla syster gör mig rörd.

 

En elak person har inte i sig att vara så omtänksam eller göra det han gjort nu när hon inte mått så bra. Inte nog med att han försöker stötta henne så gott han kan – han är medveten om att då o då så behöver man när man mår dåligt, någon annan än sin partner, o är det ”kvinnliga problem” så är det svårt för en man att verkligen förstå o sätta sig in i det. Visst han kan stötta på sitt sätt men då o då behövs en annan kvinna som stöd.

 

Då har den här då enligt ”vissa” elaka mannen av oro för sin fru – tagit kontakt med mig, pratat med mig om sin oro o bett mig prata lite, lyssna mig för o stötta – hans fru, min syster. Det har han gjort flera gånger under den här tiden.

 

Vilken man gör så? Det är inte så väldans många som har en så stor omtanke o förståelse för sin partner, förstår vad hon behöver o försöker på alla sätt se till att hon får det stöd hon behöver i tiden nu när hon inte mår som absolut bäst.
Jag blir rörd av att bara tänka på hur han är o vad han gör för henne….

 

Och det spelar inte så stor roll vad andra tycker eller hur? För det viktiga är ju hur dom två är mot varandra, hur dom tar hand om varandra, stöttar varandra osv…  o det sätt han gör nu DET är verkligen sann kärlek det. Jag är så glad för min lilla systers skull, att hon träffade en man som är så bra för o mot henne *ler*

 

Så jag passar på här att tacka honom för att han finns där o tar hand om min lilla syster på det här underbara sättet. Och ger honom ett fång blommor - det är han värd!

 

 



 
 
Annie

Annie

27 juli 2015 13:54

Vad fint skrivet av dig :)

Låter som en jättefin man! :) Omtänksamma män är guld värd*
Har en hemma också<3 *ler*

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Svensson Svensson

28 juli 2015 05:44

Ja så har jag uppfattat honom - ialla fall i hans sätt mot min lilla syster och det är ju det absolut viktigaste.

Härligt att höra :)

Kram

 
Ingen bild

Lena

27 juli 2015 20:02


Nettan de är jag din mamma som hade gett dej den upplysningen De går bra att visa den sidan hon har flytt många ggr Glad att ni funnit varandra. Synd att ni är mot er mamma som ni är Så här är de jag har tre barn Om ni inte kommer sams så ska jag inte få ligga emellan .lysnar inte på någon har min egen tanke

Svensson Svensson

28 juli 2015 05:54

Ville inte alls hänge ut någon varken här eller på annat ställe... men nu kom kommentaren här, så jag svarar här. (Det hade gått att sända meddelande på fb, sms eller varför inte ringa???)
Ja det var du, men det är väl så du har uppfattat honom. Och jag kan bara göra min bedömning av honom i förhållandet han o min syster har. Och så som han reagerat o agerat nu när hon går igenom det här jobbiga så kan jag bara säga han varit underbar. Och visst är det smickrande att han på så få minuter vi träffats - läsa av mig som någon han vill o vågar vända sig till för att kunna ge sin fru stöd som hon behöver - inte från vänner - utan närmare.
Jag har inte sagt något om något - du ligger inte heller emellan - jag gör mina val vilka jag vill ha kontakt med, vilka jag vill umgås med, vilka jag litar på o släpper nära - du gör samma val. Sen att dom inte är lika är en annan sak.
Jag har inte valt bort dig - jag har åkte hem till dig för att fråga varför du tog bort o blockerad mig på fb.... du blev glad o vi blev åter vänner där.... sen ser jag när jag ska sända en mors dagshälsning - det gick inte för att du hade tagit bort mig som vän - igen?
För att visa att jag inte håller på med såna barnsligheter - jag kan ta att jag gör vissa val o du andra utan att det ska beröra din o min kontakt - så sände jag en morsdagshälsning via sms istället. Och jag har hållit kontakten i sommar.... så säg inte att du får ligga mellan då - det är ju du som gör skillnad för att jag valt att ha kontakt o nu även stötta min lilla syster... fast att ni inte har någon kontakt. Och jag väljer inte bort dig fast du har kontakt med din mellan dotter - även om jag valt bort henne för evigheter sedan.

Kram mamma

 
Ingen bild

Mattias

31 juli 2015 17:37

Hej Anette! Jag vill tacka dig för ditt fina inlägg och hur du finns där för Jenny när hon behöver det som mest.

Svensson Svensson

1 augusti 2015 06:15

Hej
Jag bara skrev sanningen o är så glad att jag kan vara till något stöd för henne när hon nu så väl behöver det.

 
Ingen bild

Mona

5 augusti 2015 10:36

bra skrivet.. för ser man något bra så ska man våga säga de oxå :D och instämmer.. hennes gubbe e superbra för henne.. :D

Svensson Svensson

5 augusti 2015 22:15

Tack :)
Och det är ju det viktigaste

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards