Direktlänk till inlägg 24 juni 2015

En sådan liten trevlig stad att vandra runt i o omkring

Av Svensson Svensson - 24 juni 2015 18:45

 

Sollefteå, anar att det är mest för att vi kom till sommaren dom första dagarna. Nu här idag vid lunch så blev det lite regn märker jag när jag tittar ut. Tar själv en lugn dag, kurerar mig då jag har feber, med lite vila, sova o spa-dag.

 

Spa-dagar med ”totalompyssling” är verkligen sköna energi givande dagar. Jag tar vara på dom dagarna fullt ut när jag har chansen att ta dom. Man känner sig lite extra fin med nyfixade naglar, fötter, hår, kropp osv…

 

Första dagen tog jag mig ner till centrum för att besöka turistinformationen – ville ha en karta över centrum o omnejder med saker man kan göra. En jätte trevlig kvinna gav massor av information, ringade in o pekade på kartan. Inte bara då dom här sakerna som står som värt att besöka, utan lite andra tips också.

 

Sen har jag letat minneskort till älsklingens kamera som jag ska få låna när jag ger mig ut på mina små utflykter -  men då märks det att man är bortskämd med storstäderna nära – delvis kunna åka till dom men också att utbudet är större i våra butiker. Det fanns inget att uppbringa i rätt variant o storlek. Men gör inget går ju att sen bara ladda över till datorn. Så nu ska jag öva mig lite med den idag för att lära mig inför morgondagens utflyktsmål.

 

 

 

 

Här finns en butik – Amuletten, med massor av saker jag bara älskar att kika på, en butik helt i min smak – varit in där redan 2 ggr *ler*. Kunde inte låta bli att köpa några nya stenar. Har haft en ganska stor samling stenar – men dom är borta – flytt o kartonger i massor, gör att saker kan försvinna på fel sätt… men nu känner jag att jag gärna vill fylla min skål igen med lite fina stenar.

 

Sen så blev det även en present var till mina döttrar, o lite humor går inte att låta bli – är man en häxa så *ler*

 

 

 

 

 

Mest njuter jag ändå av kvällarna *ler*undra varför – joooo jag vet, då är jag inte ensam – då får jag möjlighet att laga lite mat, inte för att man har dom värsta möjligheterna men allt går bara man vill. Och han uppskattar verkligen min matlagning vilket är så kul – jag brukar skämtsamt säga att tycker han att det jag lagar är speciellt o sååå gott då måste han ha haft det väldigt dåligt på den fronten. Men vet ju att han lagar ännu godare mat så det stämmer ju inte – ska vara så att det är alltid godare just när man blir bjuden o någon annan lagat det.

 

 

 

 

 

Det finns en butik här – det är inte så vanligt med butiker – allt finns ju numer på nätet – i Sollefteå, för radiostyrda modeller, bilar, båtar, flygplan osv…. där var vi in snabbt i måndags, något till en motor skulle köpas. Och då är det ju rea på en del modeller… så det blev en tur till dit igår o jag förstår honom – kan man hitta något man vill ha för mindre än halva priset så ska man passa på.

 

Halva tiden idag o jag har nu vilat upp mig så pass att jag kan ta mig an mina andra planer – zoo, hällristningar, skorpor o mer natur :)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards