Alla inlägg under maj 2015

Av Svensson Svensson - 11 maj 2015 04:26

"Gäsp" en stor variant. Sitter o bara vänta in, få gå till jobbet *yeeaaahhh* eller inte. Idag, just nu är det nog mera inte. Hade gärna legat kvar lite till, till kl 8 o sovit. Hade varit skönt..... men det är bara att lämna kvar tröttheten i sänghalmen o skutta iväg kvittrande - vet att det bär av mot Arlanda nu på morgonen...

 

Tankarna i natt har varit på det här med att dela med sig av sitt lösenord (till mail, communitysidor, spel - ja vad det nu är man har lösenord till), att man har en partner, vän, förälder/barn - där man av någon anledning - som förälder ha lite koll på vad barnen håller på med, som vuxen kanske man behövt hjälp av något slag..... eller man bara till sin partner har förtroendet, vill visa att inget finns där att läsa som inte går att läsa av den andra... anledningen kan vara vilken som - det kvittar. Utan det är då det här med att kunna lita på att den som fått lösenordet faktiskt inte missbrukar det. 

 

För även om t ex mail går att läsa, så måste man få ha privata saker, även den som sänt mail som ett exempel i förtroende till någon ska kunna känna sig trygg att det inte finns någon annan som sitter o läser. 

Att man inte missbrukar förtroendet att ha fått lösernordet någon gång av någon anledning o därför sitter där o läser eller använder den sidan för att kunna gå in på profiler man av någon anledning är blockerad från. 

 

Jag vet att jag avstår från att t ex maila till någon om vissa saker om jag vet att det finns risk att någon annan än personen är den som läser - mail, sms osv. Jag kan inte ge förtroende med något i meddelenaden när jag vet att det är så, jag kan inte fråga rakt ut hur personen mår osv... jag vet ändå att jag då inte kommer få rätt svar - jag vet ju inte ens om det är den personen jag skriver till som svarar...

 

Får man av någon anledning förtroendet ett lösenord, så måste man också visa stor respekt i när o om man använder det... 

 

 

 

"Mornar kommer alltid för tidigt, och alldeles för ofta."

Av Svensson Svensson - 10 maj 2015 21:34

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you.

 

 

Äntligen är jag nerstoppad i sängen där jag ska vara nu med tanke på när klockan ringer :)

Mycket som snurrar i knoppen, men får ta o sätta ord på tankarna när jag får lite tid... som nästa vecka eller när jag nattjobbar o det är lugnt - om jag har tur....

 

Idag blev jag överraskad - igen, fick helt utan att jag hade en aning om det - en blomma - en orkide, den är så vacker. Jag blev både rörd o glad.

 

 

 


 

 

 

 

To be your friend was all I ever wanted; to be your lover was all I ever dreamed.

 

 

 

 

 


Av Svensson Svensson - 10 maj 2015 04:20

Gomorron - en ny dag, sista på veckan, så börjar nedräkningen igen :)

Lite svalt, lite regn var det på morgonen o jag var inte direkt populär när dom fyrbenta blev dragna ur sängen såhär tidigt o det var även blött i gräset - hua vad hemskt.... Men sen uppskattar dom morgonpromenaden lika mycket som jag o idag blir dom hämtade o helgen är slut o jag får se hur det går att sova utan sängsällskap.

 

Så är det bara att knata iväg mot ett nytt pass, ganska så långt idag med....

 

 

 Klockan fem på morgonen är världen din.

Då har ingen annan varit framme och fingrat på den.

 

 

Tänker lite mer på vad vi delade igår att läsa, mess som kommit in - vi är så nära arbetskamrater att vi gör så o det är skönt att dela med andra. Tänker lite mer på kommentarerna, vem kommer på att skriva något sånt där, vem ger sig inte utan fortsätter trots att den inte får det gensvar den hoppats på från start? Vem blandar in sex så, eller mottagarens utseende på det sättet....

Ja man kan undra - någon som antingen är påverkad en hel del av alkohol eller så är det en person som inte har alla hästar hemma - antagligen så tror jag på en kombo av dom sakerna.... för det är inte okey att skriva så, inte veta var gränser går.....

 

Den ena dom egentligen förstör för, förlöjligar är dom själva..... o vem vill göra sig själv löjlig på det där sättet??? Ja jag skulle då inte ens komma på tanken.... 

 

 

Nej mot Sherwoodskogen :)

 

Ha en underbar dag.

Av Svensson Svensson - 9 maj 2015 18:50

Dumheter, är verkligen vanligt i dag. Jag tittar runt mig o ser hur nära inpå mig jag har dumhet. Och med dumhet så menar jag att personer traskar på o ser inte sina egna fel, eller vad för fel som dom själva gör. För dom gör verkligen inte det - det är bara alla andra.

 

Visst vi alla är ju oss själva närmast, o försöker göra livet lättare för sig själv. Men sen när jag märker hur dumheten överglänser allt, o dom gör allt på ett sätt som i mina ögon förlöjligar dom otroligt mycket. Men dom ser det inte själva. 

 

Jag bara betraktar o noterar, den där personen kommer aldrig få min respekt, jag kommer alltid på något sätt "se ner" på personer som agerar på det sättet... jag kan inte oavsett hur jag än försöker.

 

Jag tycker visst att det ska bes om ursäkt - men det kommer bara göra att jag tänker o undrar om det är från hjärtat o verkligen mena det eller om dom tror att om dom gör det så kan dom fortsätta med gott samvete.  

Nej just ja, dom har inget samvete, medkänsla o sunt förnuft....   

 

Personer jag väljer bort att släppa nära mig....

 

 

 

De som har dumbommarna emot sig förtjänar förtroende.


Av Svensson Svensson - 9 maj 2015 05:30

... vill inte vill inte gå ur sängen.

 

 

 

vill fortsätta sova... helst till min kropp eller rättare sagt min rygg slutat göra ont.

Ryggskottskänsla är inte det skönaste jag vet direkt måste jag erkänna.....

 

Men parvlar mig sängen med lite lagom konstiga läten.... väl uppe går det ju bra, o det är skönt att röra på mig, promenera. Har väkt upp kroppen med en långsam promenad för att de fyrbenta skulle få sig sin morgonrunda... dom är hos mig över helgen då tjejerna jobbar o roar sig på annan ort.

Jag har ju turen att kunna hoppa in här under dagen - både för att rasta o umgås lite med dom. Alla tre har legat i min säng mest på mig under natten. Ganska mysigt faktiskt... o det blev inte så tomt i sängen, efter nästan en vecka med någon som finns nära nära o håller hårt om mig så kändes det inte helt tomt nu med dom så nära. Även om skillnaden är att dom är på fötterna :)

 

Nu ser jag fram emot 13 h arbete ;) o ska skutta iväg

 

ser nog ut ungefär såhär....

 

 

Av Svensson Svensson - 8 maj 2015 22:24

Jag hade planer för dagen, visste exakt vad jag skulle göra när jag kom hem. Men som vanligt sket sig allt.... men så blir det ju när man kommer på som ursäkt att slippa göra vissa saker för att man har jour, då kan jag ju inte binda upp mig i saker - påbörjas det så måste det avslutas. Men blev andra saker klara så jag är nöjd med dagen ändå.

 

Jag har verkligen hunnit med en hel del när kag tänker efter... som att umgås o pratat en hel del med mina tjejer -  dom är verkligen världens bästa finaste o gulligaste *ler*. 

Jag har hunnit prata om saker som sker runt mig, viktiga saker som behöver få luftas o bollas... det är ganska viktigt gällande saker som är jobbiga, sårar osv. 

 

Hunnit prata av mig med två väninnor - inte alls dumt *ler*

 

Grävt lite i mitt glömda förflutna för att sätta ord på gamla känslor, komma ihåg gamla situationer o berätta om det - förflutet accepterat o glömt ska så få vara tycker jag - men så ibland så påminns man  saker blir på ett sätt som gör att man behöver minnas o ta fram minnet. Kunna berätta om det gamla för att det ska kunna hjälpa till i "nuet". Underlätta en känsla, förstå en annan känsla eller agerande.... o även om det var jobbigt så var det värt det. För den personen som fick mig att rota i det gamla är värd det o förstod det jag berättade, kunde omvandla det till det som är nu o här.

 

Men det var som sagt värt det den här gången o det går bra att packa ner det igen, men ha något positivt efter det istället - göra nya minnen som kommer blir attans så bra - bättre.

 

Tänkte kika på en film ikväll, äta lite ost o mysa - men så blev inte fallet....

 

När jag pratade med den ena av mina väninnor så kom jag på att jag måste ju ha en med bling bling på jag med - hon har en, så måste jag ha lika.... går inte nu att skaffa en utan bling bling - jag är värd en med ;) Hon har en svart - jag vill ha en...... rosa :). Sen att skillnaden i priset är "lite".... spelar ingen roll.... utan bling ca 1600 kr - men bling ca 5000 kr - som hittat.... berättade får "någon" att jag är värd den med bling.... h*n höll med mig o sa att jag är värd en hel del mer ....

då blev jag verkligen varm o glad i hela mig.

 

 

Av Svensson Svensson - 8 maj 2015 13:58

Jag kan faktiskt bara småskratta åt artikeln jag fick sänt till mig att läsa. Det gäller ju att vara kreati o dra nytta av ja vad ska vi säga andras fantasier o vilja att blunda för verkligheten??? 

 

För jag kan verkligen inte alls förstå varför han ska kunna bli åtalad med så hårt straff... Man talar ju faktiskt om hur stort eget ansvar man har..... o om man går på detta, om man går med på att träffa en man man aldrig sett aldrig pratat med, man har ingen aning om vem han är - man har bara pratat via mail.... HUR kan man vara så idiotisk eller ens vågar gå på dejt på det sättet... dom kanske ska vara glada kvinnorna att det bara var en äldre man som ville ha sex ... dom hade lika väl kunnat hamn i situation med flera män, misshandel, ja kanske till o med mördade.

 

Här är artikeln

 

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/frenchman-68-fooled-women-sex-5636762

 

Det är en 68 årig fransman, som genom att lova kvinnor han får kontakt med, 50 nyanser av Grey-sex. Lite mystiskt, lite kinky...

Att se en så perfekt man/bild o inte ifrågasätta - är det där du, kan jag få se flera bilder - det syns ju att det är bild från en annons

 

  

eller vad säger ni? Skulle ni tro att den här godbiten raggar tjejer på någon närsajt.... behöver han det ens om han nu skulle vilja ha kinky sex?

 

Så mannen lockade alltså med sex... kvinnan skulle gå in i ett mörkt rum med ögonbindel....

Hallå - vilken kvinna gör något sånt med en vilt främmande man? 

Sen då om någon fick se honom, inte bara försvann eller han försvann o det gick upp för dom att det var en helt annan man......

 

 

 

klart dom blir besvikna, men vad då.... kolla upp innan riktigt ordentligt? 

Vad är det för kvinnor som går på något sånt här? Som går mer på att ha sex med en man o inte vea vem? Det ligger ialla fall i mina ögon en hel del eget ansvar här....

och om man läser ut artikeln rätt så verkar han ju inte ha tvingt sig på någon - alltså inte våldtagit. Sen att han inte varit ärlig... dumt kanske - eller smart med tanke på hur lätt han raggat upp mängder med kvinnor.... i mina ögon visar det mer dumheten o desperationen från kvinnorna att hitta en rik ung snygg man att ha sex med eller kanske till o med tankarna går längre - att snärja honom helt  *ler*....

Sen förstå jag besvikelsen - men kanske dom ska vara glada att dom bara hade sex med en äldre man än dom trodde.... med tanke på vad dom kunnat råka ut för....

 

 


Av Svensson Svensson - 7 maj 2015 13:53

 

 

 

Läste ett så bra inlägg på facebook igår som vinklade det jag själv känner tänker. Att för många är för egocentriska – att det alla andras fel att dom mår dåligt, att hela livet är negativt, men inget är ens eget att ta hand om att vända.

 

Inlägget var skrivet av en person som i sitt yrke träffar personer som mår dåligt, som behöver hjälp att komma in på rätt spår igen – för det kan man behöva ibland. Men man kan göra mycket själv, med bra vänner o en egen självkännedom, inte vara rädd att se sin egna medverkar o försöka göra dom ändringar som behövs.

 

Han skrev att han under många år nu träffat på många personer som pratat på länge om hur jobbigt dom har haft eller har det, hur alla andra gör fel mot dom…. Allt går ut på hur negativt allt är, hela livet. När han då när dom fått pratat klart frågar dom vad dom gjort för att vända trenden, vad dom gjort för att försöka börja må bra igen, om dom kan se sin egna medverkan i det som sker…..
Ja då får han en förvånad blick som säger att det är väl inte deras uppgift? Det är ju livet o alla andra som ska rätta till det som känns fel….

 

Han har så rätt i att livet ÄR som det är, alla går igenom dåliga dagar, sorger, orättvisor, krossade hjärtat o olika motgångar. Men sen så är det alltid man själv som måste ta tag i hur man själv ska må o lära sig hur man själv fungerar o hur man ska hantera saker. Det finns mängder av sätt man kan ta till – visst gå hos någon terapeut kan vara en sak, men man kan som sagt göra mycket själv. Läsa böcker, gå någon kurs, finns många kurser på distans, man kan bolla med en bra ärlig vän som vågar putta till en o säga vad man gör för egna fel. 

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards