Direktlänk till inlägg 24 april 2015

Min kreativa väninna

Av Svensson Svensson - 24 april 2015 09:36

...Pia (ja jag kan skriva namnet då hon har det med på sin egna hemsida) är en av dom mest kreativa personer jag känner. Och allt hon hittar på att prova blir bara så kanon bra. Hon har heller inga direkta gränser, känner hon för att prova på något gör hon det. Och alltid med bra resultat.

 

Hon sjunger, hon skriver underbara låttexter, hon har börjat skriva en bok, hon hittar på saker att gjuta i betong, hon målar, hon gör personliga kort (gratulation, julhälsningar osv) hon plockar musslor rengör o gör kransar, för att bara nämna några saker – dom jag kan komma på ;) Hon kommer också på nya saker hela tiden som hon vill prova.

 

 

 

Hennes betong hönor är helt klart en av mina favoriter. Självklart har jag en – den första målade, o jag kommer säkert ha en hel hönsgård sen av olika färgvarianter. För varje gång jag ser en ny så vill jag ha den också…
Men det finns många fina saker hon gör i betong, krukorna, fågelbad, masker. Jag ska ta hennes hjälp sen när jag ska inreda lite o har tanken på att några saker ska göras i betong. Något jag väntat länge på att göra, nu ska jag fixa till det när lilla dottern flyttar *ler*

 

Tavlorna hon målar gör mig så glad, o dom är ännu finare irl, bilderna på hennes sida är bra, men att stå o se dom live ger alltid en annan dimension, färger o nyanser syns bättre. Jag vet vilken som är min favorit.

 

Musselskalkransarna hon gör är det verkligen mycket jobb bakom, plocka musslorna, rengöra dom, sortera bort skadade o välja rätt till varje krans. Jag har en egen krans som jag är så rädd om *ler* med lite rosa pärlor instoppade bland skalen.

 

 

 

Inte nog med att hon är kreativ hantverkare men mängder av idéer hon har eller ska förverkliga, hon är också medial, så otroligt duktig, det hon får fram genom sina tarotkort stämmer så mycket att jag ibland blir lite skrämd. Hur kan man med kort o känslan vad korten ger en, tolkningar – få fram saker som stämmer så väl, både vad som är nu o kommer ske i framtiden.

 

Hon är en verkligen en person som ger så mycket inspiration, glädje o omtanke till alla sina medmänniskor. 

 

 

 

 

 

Titta gärna in på hennes facebooksida - https://www.facebook.com/pysslanarvell

 

Och hennes hemsida - http://arvell.se/

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

ner över mig - jag vill göra det, jag vill ha så, det där var snyggt, hur ska jag göra om det där mer personligt o "jag"...    Det är verkligen skoj att låta kreativiteten flöda, ta in idéer spotta ut dom i massor, ändra, vända vrida, hitta nya l...

Av Svensson Svensson - 2 december 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=LfBDvQvkjgM https://www.youtube.com/watch?v=DoZ19QmNQy4 ...

Av Svensson Svensson - 2 december 2018 21:01


     

Av Svensson Svensson - 8 november 2018 15:45


       

Presentation


Här är en kvinna som tänker o funderar om allt eller inget o allt däremellan.

Försöker hitta det positiva i allt som sker.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2015 >>>

Länkar

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards